Border Live at 01: Border vs. Amazon Email Marketing

Wates

Yen sampeyan ora duwe toko Border ing sekitar sampeyan, nuwun sewu. Yen sampeyan nindakake, sampeyan bisa uga seneng situs iki sing wis diluncurake Border, Border Live at 01:
Toko Batesan01

Wow… buku, musik live lan Kopi Paling Enak ing Seattle! Kuwi kaya swarga kanggo aku!

Katon uga yen Wates Newsletter Email wis diatasi, seneng banget diwaca saiki. Border mesthi menang perang email! Coba waca perbandingan iki menyang Amazon kang email:

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.