Layanan Email Sederhana Amazon - SMTP ing Awan

aws logo

aws logoMinangka pangguna saka Amazon Web Services, Aku sok-sok entuk email saka wong-wong mau sing ngumumake layanan anyar utawa ngajak aku melu beta utawa liyane. Minggu kepungkur aku nampa email sing ngumumake Layanan Email Sederhana Amazon.  

Amazon SES utamane minangka alat pangembang. Khusus kanggo wong sing pengin nggawe sistem pangiriman email / pemasaran dhewe tinimbang nggunakake platform Penyedia Layanan Email (ESP). Sejatine SMTP ing méga. Amazon ngidini para pangembang ngirim pesen email transaksional lan akeh (uga pemasaran) liwat server email, kanthi rega sing murah banget. Layanan iki janji bakal ngilangi beban skalabilitas, konfigurasi server email, manajemen reputasi IP Address, registrasi loop ISP Umpan Balik lan masalah infrastruktur liyane sing ana gandhengane karo ngirim lan ngirim email kanthi jumlah akeh. Sing kudu dikhawatirake pangembang yaiku nggawe email (html utawa teks biasa) lan dikirim menyang Amazon kanggo dikirim.

Akeh Panyedhiya Layanan Email (ESP) nawakake Antarmuka Programming Aplikasi (API) sing bisa digunakake kanthi cara sing padha nanging kanthi skalabilitas Amazon Web Services sing meh ora ana watese lan model rega sing, ing biasane, biaya sing luwih larang dadi luwih efektif penasaran apa pengaruh sing bakal dialami layanan iki ing pasar Panyedhiya Layanan Email. Aku uga kepengin weruh jumlah tambahan ESP sing bakal diwiwiti karo Amazon SES minangka dhasar - sing bisa nyebabake masalah kanggo industri jasa email sing duwe bathi.

Apa sampeyan mikir yen Amazon SES bakal duwe pengaruh marang ESP? Kepiye babagan sing makarya karo perusahaan gedhe lan ngisi biaya akeh kanggo ngakses API?

3 Komentar

  1. 1

    Aku ngomong karo sawetara wong ing industri sing yakin tenan yen iki bisa menehi pengaruh gedhe marang panyedhiya layanan email gedhe sing nindakake akeh karya OEM. Sampeyan ora bisa luwih larang regane tinimbang layanan iki - sanajan sampeyan kudu ngrekrut konsultan pangiriman sing luwih dhuwur!

    • 2

      Siji-sijine rintangan kanggo miwiti ESP dhewe yaiku kuota volume lan tingkat Amazon sing wis ditrapake. Rata-rata tarif per detik lan total pangiriman saben dina diwatesi nganti sampeyan nuduhake sejarah kabutuhan kasebut. Sampeyan bisa tekan titik sing bisa ngirim yuta email saben dina nanging butuh wektu suwe. ESP anyar bisa uga luwih apik karo sistem hybrid internal SMTP lan layanan Amazon nganti duwe aliran email sing konsisten. Yen ora, dheweke bisa uga nyebul ndhuwur kuota sing diidini.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.