Layanan Email Sederhana Amazon - SMTP ing Awan

aws logo

aws logoMinangka pangguna saka Amazon Web Services, Aku sok-sok entuk email saka wong-wong mau sing ngumumake layanan anyar utawa ngajak aku melu beta utawa liyane. Minggu kepungkur aku nampa email sing ngumumake Layanan Email Sederhana Amazon.  

Amazon SES utamane minangka alat pangembang. Khusus kanggo wong-wong sing pengin nggawe sistem pangiriman email / pemasaran dhewe tinimbang nggunakake platform Penyedia Layanan Email (ESP). Sejatine SMTP ing méga. Amazon ngidini para pangembang ngirim pesen email transaksional lan akeh (uga pemasaran) liwat server email, kanthi rega sing murah banget. Layanan iki janji bakal ngilangi beban skalabilitas, konfigurasi server email, manajemen reputasi IP Address, registrasi loop ISP Umpan Balik lan masalah infrastruktur liyane sing ana gandhengane karo ngirim lan ngirim email kanthi jumlah akeh. Sing kudu dikhawatirake pangembang yaiku nggawe email (html utawa teks biasa) lan dikirim menyang Amazon kanggo dikirim.

Akeh Panyedhiya Layanan Email (ESP) nawakake Antarmuka Programming Aplikasi (API) sing bisa digunakake kanthi cara sing padha nanging kanthi skalabilitas Amazon Web Services sing meh ora ana watese lan model rega sing, ing biasane, biaya sing luwih larang dadi luwih efektif penasaran apa pengaruh sing bakal dialami layanan iki ing pasar Panyedhiya Layanan Email. Aku uga kepengin weruh jumlah tambahan ESP sing bakal diwiwiti karo Amazon SES minangka dhasar - sing bisa nyebabake masalah kanggo industri layanan email sing duwe bathi.

Apa sampeyan mikir yen Amazon SES bakal duwe pengaruh marang ESP? Kepiye babagan sing makarya karo perusahaan gedhe lan mbayar biaya gedhe kanggo ngakses API?