Repricing: Cara Kerja Repricing Amazon lan Suwene Apa

regane amazon

Amazon nglaporake manawa para pedagang sing adol ing pasar dipanggoni 45% unit sing didol ing kuartal kaping loro 2015, munggah saka 41% taun sadurunge. Kanthi mayuta-yuta penjual sing adol miliaran produk ing situs commerce kaya Amazon, para penjual entuk manfaat saka nyetel rega supaya kalorone kompetitif lan isih bisa njaga bathi. Repricing minangka strategi panggunaan rega kanggo nggayuh penjualan.

Apa Watesan otomatis?

Kaya pirang-pirang sistem, angel nglumpukake data sing dibutuhake ing gunung produk banjur nambah utawa nyuda rega miturut fluktuasi ing pesaing sampeyan. Piranti repricing otomatis wis muncul minangka investasi gedhe kanggo para penjual kanggo nyetel aturane lan ngidini sistem ngowahi rega kaya sing dibutuhake.

RepricerExpress minangka salah sawijining alat, lan dheweke wis nemtokake cara Amazon Repricing Works lan Suwene wektu.

  • Repricing diwiwiti nalika salah siji saka 20 penjual paling dhuwur kanggo item sing pas ngganti rega aktif, wektu nangani, rega pengiriman, lan tawaran.
  • Amazon ngirim pesen menyang RepricerExpress kanthi informasi rega, ngirim lan penjual kanggo 20 penjual sing paling dhuwur.
  • RepricerExpress nganalisa 20 informasi paling apik saka penjual lan nggunakake repricing, ngitung rega anyar.
  • RepricerExpress nindakake kir ing rega anyar kanggo mesthekake yen ana ing minimal (lantai) lan nilai maksimum (plafon).
  • Sawise diverifikasi, RepricerExpress ngunggah rega anyar menyang Amazon kanggo diproses.
  • Amazon iku Sistem Kesalahan Reregan mriksa rega anyar saka rega minimum lan maksimum akun Amazon Seller Central.
  • Sawise rega sampeyan diverifikasi, dhaptar minangka rega saiki. Repricing iki kabeh kedadeyan terus-terusan sajrone 24 jam, 7 dina seminggu.

Cara Kerja Repricing Amazon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.