Amazon Associates Pusat Nyedhot elek kaya Komisi

Amazon Associates

John Chow bubar nulis kenapa dheweke ora nggunakake Amazon kanggo pemasaran afiliasi, alasan utamane dadi komisi cukup kurang. Aku arep gabung karo John amarga ana sebab liyane.

Amazon meh ora bisa nggunakake paket Associates. Pancen ora waras saben-saben aku mlebu link, aku ora bisa entuk. Mangkene conto. Aku bubar tuku Herd: Cara Ngganti Prilaku Massa kanthi Nggunakake Alam Sejati (dening Mark Earl) sawise maca babagan ing blog Hugh MacLeod - gapingvoid.

  1. Aku mlebu ing Amazon.com Associates Central.
  2. Aku menyang Nggawe Tautan.
  3. Aku milih Cathetan Produk amarga aku wis ngerti jeneng produke.
  4. Aku mlebu Dhewe kanthi kategori produk minangka Buku.
  5. Aku entuk 10 asil maneh. Saka 10, bukune Mark mung siji-sijine sing diarani "Kewan" nanging nomer 3 ing dhaptar kasebut. Nomer 1 yaiku Rasa Rahasia Gajah. Matur suwun Amazon!
  6. Saiki aku kudu ngeklik "Goleki HTML" sing nggawa aku menyang kaca sing elek kanggo nggawe link:
    Tautan Mbangun Amazon
  7. Yen aku milih ID Afiliasi-liyane saiki, kaca bakal ngilangi kabeh pilihanku lan aku kudu miwiti maneh. Arrgh
  8. Aku nyalin lan nempelake kode kasebut menyang WordPress lan kirim.
  9. Gambar ora ditampilake. Aku ngerteni manawa Amazon ora kalebu jalur relatif menyang gambar liwat domaine. Dheweke ngirim email maneh lan ngandhani amarga aku kudu hosting gambar ing serverku. Apa kowe guyon? Apa Amazon dudu omah S3?

Nganyari: Yen sampeyan isih ngupayakake nggawe link, luwih becik nggunakake Situs Web Associate Amazon Associate!

Sawetara tips Ngapikake Produk kanggo Amazon:

  1. Wenehi formulir "Goleki Tautan" ing kaca Landing Login.
  2. Ayo kula nggawe template favorit lan nyimpen ing akun (aku mung nggunakake 1 tata letak).
  3. Nalika aku nggoleki item kasebut, nanggapi nganggo template HTML sing dak pilih ing langkah 2)
  4. Aja ujar manawa HTML kasebut kajaba HTML sing sejatine. HTML sing sampeyan lebokake ora ngemot hak URI kanggo gambar!
  5. Mangga njupuk piksel pelacak gambar saka tautan teks sing sederhana. Geesh. Selang nggawe tata letak. Priksa ing ngisor iki ing ngendi aku duwe link Amazon menyang "Ajax". Kabar kesenjangan sawise iku?

Iki butuh wektu 20 menit kanggo nemokake kode darn lan mudhun nganti sak menit. Sajrone kejujuran, aku ora mikir desain layanan afiliasi iki wis diganti wiwit diwiwiti. Tukang link isih tetep nyokong (Amazon - goleki Ajax ing pilihan buku sampeyan). Iki elek banget dina 1 lan saiki elek banget. Dadi… ora mung komisi kurang, antarmuka nyedhot.

PS: Link menyang Kewan saiki kalebu ing Kaca Wacan. Aku ngarepake sing siji iki!

23 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Nathania!

      Iku salah sawijining plugin sing paling apik sing durung tau dakdeleng. Sayange, aku nggunakake editor kosong amarga nambah skrip lan multimedia ing postingan lan plugin kasebut ora kompatibel. Wis pirang-pirang wulan wis beta - muga-muga bisa digunakake kanthi editor apa wae sing ana!

      Uga, penulis plugin mesthi kudu mriksa - iku salah siji plugin!

      Uga, Amazon kudu ngubungi manalang lan ngrekrut supaya bisa nggawe kaca Associates maneh !!! 🙂

      Thanks!
      Doug

      • 3

        Sampeyan bakal gampang banget nggunakake plugin iki, sanajan ing instal WP default. Aku uga nggunakake editor biasa, nanging kanthi gawan WP uga wis nginstal editor teks sing sugih. Cukup gunakake editor teks sing sugih kanthi standar, lan togik tab kanggo tampilan kode kanggo nindakake apa wae sing dikarepake. Banjur pindhah menyang tampilan teks sing sugih kanggo nyelehake banjur seret item amazon menyang kiriman sampeyan. Iku mung klik ekstra, lan banjur sampeyan bisa nggunakake editor sing luwih disenengi kanggo akeh tugas!

  2. 5

    Stokane udakara 70% YTD. Dheweke mesthi tumindak sing bener!

    Aku nyoba ngindhari tautan produk kasebut kanggo ngubungake utawa ngubungake gambar cilik kaya sing sampeyan lakoni ing kaca maca.

    • 6

      Aku pancen kasar banget marang dheweke, iya? Aku hormat banget marang Amazon, Robert. Dheweke wis ngowahi industri ritel lan distribusi. Aku pancen bingung yen perusahaan sing maju mesthi ora nggatekake supaya bisa njupuk papan web luwih akeh.

      Yen bisa ningkatake API kaya sing diduweni Google, aku sejatine bisa duwe sales digit kaping pindho ing sales web. Sawetara perusahaan pindhah menyang arah iki lan Amazon bisa uga ora bisa dilalekake yen ora njupuk kesempatan kanggo investasi!

      Thanks!
      Doug

  3. 7

    Aku nyoba Amazon sawetara wektu maneh ... Aku mung nyimpen kothak telusuran cilik ing basa Inggris kaca utama blogku ... Aku ora sabar nggawe linkku kanthi manual :)

    Saliyane, aku wis ndeleng Roger Johansson saka 456BereaStreet dadi sukses karo Amazon? (dheweke desainer CSS sing apik banget) 🙂

    Sugeng :)

  4. 8

    Aku padha karo sampeyan, Doug.

    Pirang wulan kepungkur, aku nyoba monetisasi salah sawijining Blogspots karo Associate iki lan nemoni masalah sing padha. Gambar ora katon! Lan ya, dheweke guyon sampeyan. 😈

  5. 9
  6. 10
  7. 11
    • 12

      Amazon Associates duwe layanan pelanggan sing paling ora migunani ing donya. Dheweke mangsuli sajrone telung dina nanging wangsulane INANE. Dheweke ora duwe arti. Kaya-kaya ora repot-repot maca keprihatinan, dheweke mung menehi informasi sing ora ana gunane, tanpa budi, lan tanpa guna. Siji wektu dheweke njaluk aku ngirim "informasi sing dijaluk", nanging dheweke ora njaluk apa-apa babar pisan.

  8. 13

    Sepisan, kaya penghasilan sing digawe saka Amazon Associates nanging aku ora bisa setuju luwih akeh babagan bangunan link. Aku frustasi banget amarga pirang-pirang gelang sing kudu daklumpat kanggo njaluk link produk.

    Yen sampeyan pengin nggunakake salah sawijining widget, gampang banget. Nanging yen sampeyan pengin link kanggo produk individu, iku bakal krasa lara.

  9. 14

    Sampeyan ora duwe titik sing luwih gedhe kenapa amazon ora apik kanggo umume wong.

    Amazon mung menehi jendhela 24 jam kanggo rujukan kanggo tuku produk. sawise sampeyan ora entuk apa-apa.

    80% wong ora bakal tuku sajrone 24 jam.

    Aku nyoba karo sawetara buku paling apik ing amazon lan aku entuk akeh klik.

    Aku uga yakin manawa akeh wong sing tuku apa-apa, nanging ora ana sajrone 24 jam.

    6% sing wis entek lan amazon entuk pelanggan anyar

    Elinga, bagean sing paling angel kanggo amazon yaiku entuk pelanggan sing mbayar anyar. Yen wis rampung, sampeyan bakal entuk luwih akeh sajrone umume pelanggan.

    Ing jagad sing becik, aku bakal entuk jumlah komisi sajrone umure pelanggan sing aku rujuk.

    Sayange, aku mung ngirim lalu lintas gratis amazon, lan ora nggawe apa-apa kanggo aku.

    A
    http://www.lucky-six.blogspot.com

    • 15
  10. 16

    Aku Amazon Associates isih paling apik. Mesthi sawetara alat rada aneh, nanging yen sampeyan pangembang, alat kasebut pancen menehi kabeh alat sing dibutuhake kanggo dodolan.

  11. 18

    Amazon.com Situs web Associates minangka JOKE… Aku ora bisa nganyari alamat ing kaca pamaca-info.html. Ora masalah karo komputer utawa cookie utawa firewall kaya saran "dhukungan" Amazon. Dheweke ngandhani yen ora ana sing bisa ditindakake kanggo mbantu nganyari saka alamat North Carolina menyang negara liyane. Dadi, kira-kira aku bakal nutup akun Amazon Associate lan kabeh tugasku sing kepungkur sing dakkarepake menyang atrash bin lan Amazon ora bakal turu nalika kelangan aku amarga rekane ONLY Amarga situs webe guyon lan dhukungan bisa ' malah nganyari alamatku! Aku ora bakal tuku apa-apa maneh saka Amazon.com!

  12. 19

    Google Adsense mbayar situs web saya ewu $ US, nanging Amazon jusyt mbayar $ 7 - $ 12 saben wulan. Aku rumangsa ora adil, aku bakal ngilangi tautan amazon saka situsku.

  13. 20

    Mangkene, aku nembe ngerti yen aku wis menehi lalu lintas Amazon saka situs web gedhe udakara 6-8 taun saiki lan aku ora sadhar yen ID wis dibatalake - Amazon ora repot ngelingake aku yen njupuk tanpa peluru ... dheweke kanthi tenang lan seneng njupuk kabeh lalu lintas lan pelanggan sing dakkirim, malah ora ngerti yen aku bisa golek dhuwit…

  14. 21
  15. 22

    omg Andrew, apa sampeyan ora ngira ana sing mati nalika sampeyan ora duwe penghasilan saka Amazon sawetara wulan?

    Semono uga, alasan liyane sing kudu nganyarke layanane yaiku saiki ora duwe fungsi pelacakan sub-id (pelacakan kata kunci) kanggo kita sing nindakake PPC…

    Regards,
    Rob

  16. 23

    Kepiye carane sampeyan ndandani link kasebut? Aku ngalami masalah sing padha nalika nyoba dadi link ing wordpress.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.