Amazon Associates: Apa ana sing golek dhuwit?

buku pemasaran

Aku kudu jujur ​​... Aku seneng duwe buku rak buku ing blogku lan aku seneng ngrembug buku sing diwaca karo blogger liyane. Aku ora ngira yen nate ngasilake repes ing Amazon Associates. Aku kepengin ngerti manawa akun asosiasi saya rusak utawa wong ora tuku buku saka situs web.

Titik jujur ​​sing nomer loro: Aku arang toko ing Amazon. Aku seneng Border lan Cafe lan ganjaran Program Aku duwe akun Internet karo T-Mobile dadi luwih suwe. (Sedhih, ya?) Endi program referensi utawa afiliasi Border?

Dina iki, aku nganyari rak buku. Mangkene maosanku saiki:
Mavericks ing Tempat Kerja: Napa Pikiran Paling Asli ing Bisnis MenangCEO Yesus: Nggunakake Kawicaksanan Kuno kanggo Kepemimpinan visionerAja Mangan Dhewe: Lan Rahasia Liyane Kanggo Sukses, Sekali Hubungan

 

 

 

 

Ayo kula ngerti yen sampeyan bener ngeklik lan tuku buku kasebut. Uga, aku seneng diskusi babagan buku-buku kasebut - utawa rekomendasi kanggo liyane. Aku seneng maca ... mbok menawi iki sing padha karo blogger. Uga, dakkandhakake manawa sampeyan pancen entuk dhuwit karo Amazon Associates.

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora nggawe apa-apa, siji-sijine cara sampeyan bakal "bank" saka mitra Amazon yaiku yen sampeyan duwe akeh wong sing ngunjungi situs sampeyan. Luwih becik nemokake sawetara buku langka lan diceluk ing ebay

  3. 3
  4. 5

    Aku seneng ngerti aku dudu siji-sijine sing ora entuk apa-apa ing Amazon, aku duwe toko lan nyoba kabeh sing aku lakoni yaiku £ 0.33p sawise 18 wulan, sampeyan mikir aku kudu nyerah lan nindakake perkara sing migunani kaya sinau basa Prancis.

  5. 6

    Wis pirang-pirang taun blogku lan aku ora nate entuk senadyan karo Amazon Associates. Aku golek dhuwit karo Google Adsense lan ora nindakake apa-apa! Amazon Associates kakehan kerja apa-apa.

  6. 7
    • 8

      Iki padha banget karo pengalamanku, Brandon. Aku pancen ora yakin apa wis rusak utawa mung persentase afiliasi sing elek lan elek ... nanging wektune aku paling larang kanggo golek penghasilan ing papan liya!

  7. 9

    Wiwit kiriman pungkasan (11 jam kepungkur) klik saiki 17,368 - lan aku entuk adol anyar. Aku kuncine promosi barang tiket gedhe. Sampeyan mung ora bisa adol buku sing cukup supaya bisa dibayar. Nanging adol sawetara MacBook, utawa malah konten digital (kaya film) sing mbayar luwih akeh - lan sampeyan bisa entuk paling ora $ 75 nganti $ 100 saben wulan, manawa sampeyan ora bakal bisa urip, nanging sampeyan bisa mbayar biaya bir saben wulan.

  8. 10

    Amazon associate minangka sampah. Yen padha mbayar saben klik, mula bisa uga regane (gumantung saka jumlah klik) nanging nyoba njaluk wong tuku barang sing durung digoleki ing web? Ya bener! Ora ana wong sing aku kenal wis entuk dhuwit sithik - aja mbuwang-mbuwang wektu. Bukak nganggo adsense, utawa buysellad. Wong liya (kajaba sampeyan bisa melu media kesukuan) ora cocog karo wektu sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.