Alteryx: Platform Otomatis Proses Analisis (APA)

Alteryx - Otomatis Proses Analytics (APA)

Nalika perusahaan saya ngrewangi lan nyopir lelungan transformasi digital ing perusahaan perusahaan, kita fokus ing 3 area utama - wong, proses, lan platform. Banjur kita nggawe visi lan roadmap kanggo mbantu perusahaan ngotomatisasi lan nggawe efisiensi internal uga ngowahi pengalaman pelanggan kanthi eksternal.

Iki minangka keterlibatan angel sing bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan, nggabungake puluhan rapat kanthi kepemimpinan lan analisis data, platform, lan integrasi sing jero sing dipercaya bisnis kasebut. Alesan utamane yaiku data bakal dilalekake ing antarane telung bidang kasebut.

Apa sing diarani Analisis Proses Otomatis (ACA)?

Otomatisasi Proses Analitik ditandhani mateng saka piranti lunak data lan analitik, sing biyasane kalebu pasar beda kayata analitik, intelijen bisnis, ilmu data, lan alat pembelajaran mesin. APA nggabungake telung pilar utama otomatisasi lan transformasi digital kanggo ngaktifake demokratisasi data lan analisis, otomatisasi saka proses bisnis, Lan upskilling wong kanggo menang cepet lan asil transformatif.

Otomatisasi Proses Analitik (APA) minangka teknologi sing ngidini sapa wae ing organisasi sampeyan bisa nuduhake data kanthi gampang, ngotomatisasi proses sing rumit lan rumit, lan ngowahi data dadi asil. Kanthi Otomatis Proses Analitik, sapa wae bisa mbukak kunci wawasan prediksi lan resep sing nyebabake kemenangan cepet lan ROI cepet.

Alteryx, APA apa?

Alteryx minangka platform gabungan kanggo analitik, ilmu data, proses otomatisasi, autoML, lan AI:

platform otomasi proses analitik

  • Input Aset Otomatis - 80+ sumber data sing integral saka Amazon menyang Oracle menyang Salesforce. Nyambung kanthi aman menyang macem-macem sumber tambahan. Yen sampeyan bisa ngakses data, sampeyan bisa nggawa menyang Alteryx lan nglampahi luwih akeh wektu nganalisa lan kurang golek wektu.
  • Kualitas lan Preparasi Data - Jelajahi lan sambungake data saka database ing lokasi, awan, lan kumpulan data gedhe utawa cilik lan liya-liyane. Gampang ngresiki, nyiyapake, lan nyampur data saka macem-macem sumber kanthi utawa tanpa pengenal unik kanggo ngirim profil data sing digabung.
  • Pengayaan Data lan Wawasan - Gunaake kekuwatan awan nganggo alat ing basis data sing ngowahi data gedhe dadi wawasan gedhe. Luwih saka data demografi standar kanthi nggunakake informasi prilaku lan ritel kanggo nggawe tampilan sing jero lan ngerteni konsumen. Pengayaan analisis nganggo peta, solusi alamat, kemampuan drivetime, lan pangerten sing luwih jero babagan pelanggan lan lokasi - amarga kabeh kedadeyan ing endi wae.
  • Ilmu Data lan Keputusan - Tingkatake output analitik tim sampeyan kanthi pandhuan langkah demi langkah lan modeling sing dibantu kanggo nggawe model tanpa kode utawa keahlian analitik. Entuk wawasan lan wangsulan sing luwih apik kanthi nggunakake data kanggo metode analisis sing kompleks, saka analisis sentimen data sing ora kabentuk nganti nggawe model adhedhasar R kompleks kanthi katrampilan coding sing ora ana gandhengane. Aktifake lapisan intelijen kanthi analytics canggih, kayata pembelajaran mesin, kanggo menehi wawasan sing diterusake.
  • Asile Otomatis - Kuwasa wong liya kanggo ngatur analisis apa wae lan njupuk keputusan karo aplikasi analitik. Nuduhake macem-macem format kayata nulis bali menyang basis data utawa bot utawa nggunakake spreadsheet utawa laporan sing gampang dikonsumsi. Mbangun sapisan lan otomatisasi selawase Berkomunikasi jawaban kanthi efektif lan bareng karo para pemangku kepentingan supaya bisa tumindak, nggambarake output, utawa malah nggawe dashboard sing entheng ing Alteryx. Amplifikasi output manungsa lan aktifake terus-terusan wong sing duwe keputusan cerdas supaya bisa ngasilake asil sing luwih cepet lan luwih apik.

Pangguna diwiwiti kanthi kasus bisnis lan bisa kanthi cepet nggawe analytics, ilmu data, lan proses otomatisasi proses, tanpa mbutuhake katrampilan khusus. Kanggo organisasi, asil APA paling gedhe diwujudake ing patang bidang investasi sing beda:

  1. Ngowahi Wutah Top-Line
  2. Ngowahi Mbalik Line-Line
  3. Ngowahi Efisiensi Tenaga Kerja
  4. Nggawe Tenaga Kerja Sampeyan

Pengaruh APA sing diasilake yaiku asil bisnis sing luwih cepet, proses bisnis kanthi otomatis, lan kemampuan kanggo munggah pangkat kanthi cepet lan menehi pengaruh.

Demo Interaktif Alteryx Uji Coba 1 Sasi Gratis Alteryx

Platform Pengalaman Adobe lan Alteryx

Platform Otomatis Proses Analitik Alteryx lan Platform Pengalaman Adobe ngaktifake organisasi kanthi otomatis nganalisa pemasaran kanggo entuk asil sing didhasarake analytics kanthi cepet. Alteryx APA Platform nyedhiyakake solusi sing gampang lan seret lan gampang ngeculake akses data lan analisis, lan ngidini para pemasar nggabungake data saka sumber data Adobe Experience Cloud, kalebu Marketo Engage lan Adobe Analytics, ing sawetara menit kanggo ngasilake wawasan kritis kanggo diagnosis lan analitik prediktif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.