Alterian SDL | SM2: Intelijen Media Sosial

rupian sdl

Alterian SDL | SM2 minangka solusi intelijen media sosial sing nyedhiyakake visibilitas perusahaan ing lingkungan sosial lan mbukak kedadeyan obrolan sing relevan, sapa sing melu, lan apa sing dipikirake para pelanggan.

Pendiri Mark Lancaster nerangake kenapa SDL minangka kunci upaya pemasaran online perusahaan sampeyan:

Alat iki ngemot kabeh fungsionalitas pabrik sing paling alat ing nawarake pemasaran media sosial, nanging bisa ngasilake sawetara fungsi sing angel ditemokake kayata analisis sentimen, volume saben dina, pengaruh utama lan liya-liyane. Nalika akeh alat fokus ing wilayah geografis ceruk, Alterian SM2 ing omah lanskap internasional sing nyata, saéngga nglumpukake data ing mode multi-basa, terjemahan, nggabungake laporan babagan sentimen, demografi, jaringan media sosial lan liya-liyane. Ngerti manawa manajemen komunitas lokal, lan konten lokal, relevan minangka kunci kanggo keterlibatan sing efektif, iki minangka syarat kritis kanggo perusahaan sing duwe global.

Fitur utama lan fungsi SDL | SM2:

  • Volume Saben Dina - Ukur gedhene obrolan kanggo merek tartamtu kanthi jangkoan, netepake periode wektu kalebu riwayat sing diarsipake lan tliti menyang jangkoan kiriman utawa komentar tartamtu.
  • Bagéan Swara - Sinau sumber apa sing duwe pengaruh paling gedhe ing diskusi, maneh nuduhake jinis konten ing macem-macem saluran lan bandhingake bagean diskusi ing pirang-pirang merek kanggo ngerti apa sing nyebabake obrolan.
  • Bandingake Tanggal - Nganalisa obrolan merek karo pesaing, lacak kepiye topik tren mbandhingake, ndeleng bandhingane, pangkat karo penawaran kompetitif lan tolok ukur standar industri.
  • Tema - Temokake masalah sing dibahas babagan merek, pesaing utawa industri, ngerti minat khusus pamirsa tartamtu, priksa manawa tembung kunci digunakake kanthi akurat sajrone persiyapan telusuran.
  • Demografi - Ngenali situs, blog lan wong sing duwe pengaruh, bagean miturut popularitas, jenis kelamin lan umur panganggit.
  • Tags Panganggit - Bandhingake tembung kunci tag ing antarane merek lan pesaing sampeyan, ngerti tema umum lan gedhene obrolan, lan identifikasi tembung kunci kanggo SEO.
  • Map Overlay - Ngerteni gedhene obrolan ing macem-macem wilayah, ngisolasi lokasi fisik saka macem-macem obrolan lan ngobrol kanggo narjamahake jinis pacelathon kasebut.
  • Ndeleng Laporan - Pelaporan kesadaran kanthi siji klik njamin sampeyan ora bakal ketinggalan postingan utawa artikel sing penting, entuk akses menyang verbal sing relevan kanthi wektu nyata lan kemampuan kanggo menehi informasi babagan topik panas lan reaksi cepet.
  • Laporan Sentimen - Ukur persepsi utawa emosi merek pelanggan kanggo pariwara, pahami distribusi sentimen kanggo merek sajrone wektu tartamtu lan sentimen khusus kanggo industri utawa merek.

Singkat, Alterian SM2 nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo mbantu ngenali target pamirsa, komunitas sing relevan, pengaruh ing target pasar, lan peta rute kanthi macem-macem cara kanggo ngobrol. Menehi umpan balik lan wawasan sing penting babagan tren lan pangembangan paling anyar sing relevan karo merek sampeyan, lan akeh informasi dhasar sing dibutuhake kanggo nyusun kampanye media sosial sing sukses minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé.

2 Komentar

  1. 1

    Yen sampeyan Tuku Penggemar Facebook jumlah pengunjung ing kaca sampeyan kanthi mlaku kaya situs sampeyan bakal saya tambah, supaya sampeyan bisa nggunakake jejaring sosial umum kanggo nambah penghasilan. Saiki akeh wong sing nggunakake situs jejaring sosial ing tuku kanggo ngubungi kanca lan kulawarga. Kanthi akeh pelanggan sing mbukak jaringan saben dina sampeyan duwe calon tanpa wates kanggo nampilake perusahaan, layanan lan barang menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Tuku penggemar facebook ing jejaring sosial ..

  2. 2

    Kita nggunakake SDL Alterian SM2 kanggo para pelanggan meh 2 taun. Iki minangka alat sing paling apik kanggo Analisis Media Sosial lan para pelanggan ngerti regane SM2 sing luwih apik tinimbang platform liyane sing dingerteni lan mesthine bisa digunakake ing pirang-pirang basa. Seneng alat iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.