Alterian Nggawe Dewan Pemasaran Media Sosial

Ing DMA '09 ing San Diego, Wong Alteria ngumumake peluncuran Dewan Pemasaran Media Sosial.

SMMC bakal nyedhiyakake pedoman, dokumentasi, lan saran praktik paling apik kanggo organisasi babagan jinis data sing bisa ditampa liwat media sosial, lan cara nggunakake kanthi tanggung jawab kanggo generasi utama lan layanan pelanggan.

Bakal ana portal online kanggo nyedhiyakake akses menyang sumber daya iki, sing bakal kalebu forum diskusi lan kesempatan kanggo perusahaan nduduhake manawa dheweke nuduhake praktik paling apik. Dewan kasebut bakal pisanan ditemoni ing DMA ing San Diego lan sabanjure saben triwulanan kanggo ngrembug babagan perkembangan paling anyar ing papan iki, kanthi tujuan pertama kanggo nemtokake apa sing dadi panggunaan informasi media sosial sing ora bisa ditampa.

SMMC bakal nindakake sawetara perkara sing apik kanggo industri media sosial:

  • Ngasilake konten sing bisa digunakake kanggo organisasi, pelanggan lan merek.
  • Nggawe praktik lan peraturan paling apik babagan privasi media sosial.
  • Mbantu organisasi pemasaran media sosial kanthi tantangan lan kesempatan babagan panggunaan data.

Alterian_logo.jpgIki bisa dadi sumber sing apik lan muga-muga bisa ngetrapake sawetara standar sing bisa digunakake konsumen, uga verifikasi atusan aplikasi sing ditampilake saben dina.

Dhéwan kasebut kalebu sawetara hitters abot - Grup DMRS, Aksiom, Merkle, TargetBase, Wong Alteria, Engauge, Epsilon lan Harris Interactive.

3 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Kepiye sekelompok perusahaan pemasaran surat / email langsung makili media sosial nganti kudu ndeleng dewan pemasaran media sosial? Dheweke bakal "nyedhiyakake pedoman, dokumentasi lan saran praktik paling apik" adhedhasar pengalaman apa? Aku mbukak situs web lan ora ana siji-sijine sing nyebutake media sosial minangka penawaran layanan, luwih-luwih kompetensi inti. Aku sekolah ... Aku ora weruh sambunge ing kene.

    • 2

      Hai @giavanni,

      Aku yakin yen dasawarsa nglumpukake lan nggabungake data klien bakal nyedhiyakake perusahaan media sosial kanthi akeh wawasan babagan tanggung jawab data lan privasi. Aku ora percaya yen wong-wong iki nyoba konsultasi ing media sosial, malah konsultasi karo panggunaan data sing tanggung jawab ing media sosial.

      Sampeyan uga ngobrol karo wong lanang sing asale saka pemasaran langsung, surat langsung lan industri media tradisional. Aku pitutur marang kowe yen ngetrapake kabeh pelajaran sing wis dakkerteni saka industri kasebut nyedhiyakake aku cukup kanggo kanca-kanca sing mutusake sawijining dina minangka pro media sosial. Aku saiki wis digunakake kanggo nggunakake data lan teknologi sajrone 20 taun.

      Kayane jelas yen Facebook lan perusahaan media sosial liyane ora duwe pitunjuk babagan pemasaran ... sanajan dheweke nyedhiyakake kendharaan sing sampurna.

      Doug

  2. 3

    Halo Douglas,

    Aku ndhukung sampeyan manawa SMMC bakal menehi pedoman, dokumentasi, lan saran praktik paling apik kanggo organisasi. Ing kene aku ora bisa nemokake apa sing bakal ditindakake SMMC kanggo industri media sosial ??

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.