SC ALT-PRT

Depositphotos 16363679 s

Pancen ora prelu nggawe aku semangat. Aku ing kelas pelatihan Powerpoint dina liyane. Kelas ora apa-apa… Aku entuk sawetara tips. Sing paling gedhe sing aku lunga adoh, ora ana gandhengane karo Powerpoint.

Pelatih nuduhake cara nyelehake gambar screenshot ing presentasi. Aku mesthi pencet tombol PRT SC (Layar Cetak) lan bakal motong gambar ing Paint. Nanging dheweke njaluk kita klik ALT-PRT SC…

Tombol layar mung nganggo jendhela aktif. Manis !! (Dheweke uga nuduhake fungsi potong ing Powerpoint uga)

Iku perkara cilik ing urip…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.