Allocadia: Mbangun, Lacak, lan Ngukur Rencana Pemasaran kanthi Kapercayaan lan Kontrol sing Luwih gedhe

Allocadia

Kerumitan lan tekanan sing saya gedhe kanggo mbuktekake pengaruh mung rong alasan kenapa pemasaran luwih tantangan saiki tinimbang sadurunge. Gabungan saluran sing luwih kasedhiya, pelanggan sing luwih akeh informasi, panyebaran data, lan kebutuhan terus-terusan kanggo mbuktekake kontribusi kanggo bathi lan target liyane nyebabake tekanan kanggo para pemasar dadi perancang sing luwih wicaksana lan dadi pangurus anggaran sing luwih apik. Nanging yen isih tetep nyoba nglacak kabeh ing spreadsheet, dheweke ora bakal bisa ngatasi tantangan kasebut. Sayange, iku status quo kanggo 80% organisasi miturut survey pungkasan.

Ringkesan Solusi Manajemen kinerja Allocadia Marketing

Ketik Allocadia, solusi manajemen kinerja pemasaran piranti lunak-minangka-layanan sing dirancang dening para pemasar, kanggo para pemasar, sing nawakake cara sing luwih apik kanggo nggawe rencana pemasaran, ngatur investasi, lan ngetung pengaruh ing perusahaan. Allocadia ngilangi kabeh lembar rencana lan penganggaran, lan nggawe wawasan wektu nyata babagan status mbuwang lan ROI pemasaran. Kanthi ngewangi para pemasar Mbukak Pemasaran kanthi luwih efisien, Allocadia uga mbantu para pemasar nindakake Pemasaran kanthi luwih efektif.

Platform Allocadia kaperang dadi telung kapabilitas inti: Asil Perencanaan, Investasi, lan Ngukur.

Rencana karo Allocadia

Ayo diwiwiti karo siklus perencanaan tahunan sampeyan. Allocadia nggawe struktur lan taksonomi standar babagan cara sampeyan lan tim babagan nggawe rencana pemasaran sampeyan. Apa diatur nganggo geografi, unit bisnis, produk, utawa kombinasi ing ndhuwur, struktur Allocadia sing fleksibel bakal nggambarake kepiye bisnis sampeyan pengin katon. Cukup nggawe hirarki sing dikarepake, banjur nemtokake target mbuwang ndhuwur-mudhun sing gegandhengan. Iki kalebu paruh pertama rencana sampeyan, lan menehi arah sing jelas marang sing duwe anggaran babagan cara mbagi investasi saka ngisor (babak kapindho), kanthi cara sing cocog karo prioritas investasi lan strategis.

Kanthi kabeh wong sing nggunakake sistem sing padha, ngetutake konvensi penamaan sing padha, lan menehi tandha babagan cara sing relevan, sampeyan saiki bakal bisa nggulung kabeh rencana dhasar dadi siji tampilan sing salib, salib-organisasi. Sampeyan bakal bisa ndeleng kapan lan ing endi kabeh program dijadwalake bakal mudhun, pira regane, lan apa sing bakal dikarepake pengaruhe.

Investasi karo Allocadia

Sawise wektu tartamtu, para pemasar kudu ngerti endi sing kudu dibayar lan anggaran sing kasedhiya supaya bisa ngerti sepira ruang sing kudu diadaptasi lan diatur. Nanging yen dheweke ngandelake tim akuntansi kanggo njaluk informasi kasebut, dheweke bakal sabar ngenteni suwe banget utawa ora bakal entuk data sing dibutuhake ing format sing bener. Iki amarga Keuangan katon ing jagad ing akun GL, dudu program utawa kegiyatan kaya sing dideleng para pemasar.

Allocadia ngatasi dilema iki kanthi ngimpor lan kanthi otomatis data invoice saka Keuangan menyang item garis anggaran sing bener ing Allocadia saengga para pemasar bisa ndeleng kanthi cepet apa sing wis dibuwang, apa sing bakal dituku, lan apa sing bakal dibuwang. Saiki dheweke bisa siyap kanggo entuk kesempatan nalika kedadeyan kasebut, tanpa kuwatir babar pisan utawa ora entuk anggaran. Amarga yen periode kasebut rampung, nggawa anggaran sing ora digunakake biasane ora ana ing meja.

Ngukur Asil karo Allocadia

Langkah pungkasan ing dalan menyang ROI biasane sing paling angel. Bisa ngatasi pipa lan penghasilan kanggo kegiatan lan kampanye pemasaran minangka upaya sing angel ditindakake - sadurunge Allocadia. Kanthi ngubungake data CRM kanthi langsung menyang item baris ing Allocadia, kita luwih gampang nyambungake titik ing antarane investasi sampeyan lan pengaruh sing ditindakake. Saiki sampeyan bisa duwe obrolan ing ROI Pemasaran, lan nduduhake kabeh perusahaan manawa apa sing sampeyan lakoni bisa nyebabake pengaruh sing nyata lan bisa diukur ing bisnis. Kanthi model lan atribusi atribusi sing kuat babagan ROI miturut objektif, sampeyan bakal luwih ngerti babagan ngendi mbuwang dolar pemasaran sabanjure.

Jalanake Pemasaran sing Luwih Apik Supaya Sampeyan Bisa Nggawe Pemasaran Luwih Luwih Apik

Saka alat pemodelan penghasilan nganti perencanaan skenario lan menehi tag sing bisa dikonfigurasi, Allocadia nyakup macem-macem kapabilitas kanggo mbantu sampeyan mbukak Pemasaran kanthi kaku, konsistensi, lan prediksi. Sampeyan bakal ngirit wektu lan gaweyan kanggo ngrancang lan nganggaran supaya sampeyan bisa luwih fokus kanggo nyipta lan nglakokake kampanye pemasaran sing apik sing ngasilake asil sing optimal.

Allocadia kanthi nomer *:

  • Rata-rata wektu disimpen kanggo rencana & penganggaran: 40-70%
  • Jumlah investasi sing durung performa kanthi nyata: 5-15%
  • Dandan bersih ROI Pemasaran: 50-150%
  • Periode mbayar maneh investasi Allocadia: Ing 9 wulan

* Kaya sing dilaporake dening para pelanggan Allocadia

Praktik Manajemen Kinerja Pemasaran Paling Apik

Ngoptimalake kinerja pemasaran minangka lelungan liwat limang tahap kadewasan. Kita wis ngringkes tahapan kasebut lan kanthi tliti nggambarake cara maju liwat saben tahap ing tahap kasebut Model Kematangan Kinerja Pemasaran. Ing kono sampeyan bakal sinau ngenali sampeyan saiki, lan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo maju menyang level sabanjure.

Mangkene kaya tampilan saka ndhuwur:

  1. Nggawe a Pusat Keunggulan Pemasaran sing narik kawigaten, olahraga, lan tetep duwe bakat sing paling apik ing bisnis, kalebu wong sing duwe data lan kemampuan analisis sing kuwat.
  2. Selarasake upaya sampeyan karo sing ana ing Sales lan Keuangan, nganti Keuangan minangka penasihat sing dipercaya lan Sales ngerti kepiye lan ngendi Marketing menehi kontribusi ing ndhuwur.
  3. Setel sing jelas, bisa dipikolehi, Tujuan SMART ing saben level organisasi Pemasaran, lan ngganti metrik 'batil' kaya pengunjung situs web lan email mbukak kanthi metrik sing luwih angel kaya biaya per-timbal, kontribusi pipa, lan ROI.
  4. Ngilangi data silo, standarisasi babagan taksonomi lan kerangka kerja sing tetep, lan nggawe siji sumber kebenaran kanggo belanja lan pengaruh pemasaran. Nggunakake data kanggo tumindak resep.
  5. Invest ing tumpukan teknologi pemasaran sing nggunakake alat sing ditambahake regane paling anyar, kanthi peta sing jelas babagan tujuane kanggo tumpukan nalika bisnis ngembang. Intine yaiku solusi CRM, otomatisasi pemasaran, lan MPM sampeyan.

Pengin ngerti kepiye sampeyan nggawe Model Kematangan Kinerja Pemasaran? Coba survey evaluasi lan bandingake asil sampeyan menyang luwih saka 300 pemasar liyane ing saindenging jagad!

Tindakake Survei Penilaian Pemasaran

Allocadia nglayani perusahaan B2B ing pirang-pirang sektor kayata Teknologi, Keuangan & Perbankan, Manufaktur, Layanan Bisnis, lan Travel & Hospitality. Pelanggan profil sing ideal duwe tim 25 utawa luwih pemasar lan / utawa strategi pemasaran multi-saluran sing kompleks asring nyakup sawetara geografi, produk, utawa unit bisnis.

Sinau Kasus Manajemen Kinerja Pemasaran - Allocadia

Bisnis layanan finansial cepet banget lan kompetitif, utamane nalika sampeyan nyedhiyakake pasar massal. Ing Charles Schwab, iki dadi anggaran pemasaran sing gedhe lan adi kanthi realokasi sing asring lan luwih saka 95 pusat biaya. Kanggo nggawe perkara sing luwih tantangan, tim ing Charles Schwab duwe standar mbuwang sing dhuwur banget, target target -2% nganti + 0.5% anggaran.

Allocadia ngrewangi tim pemasar gedhe iki supaya bisa mbukak spreadsheet lan nggabungake biaya pemasaran ing sistem sing ana siji, integrasi, lan standarisasi sing kudu ana fleksibel lan responsif kanggo pangowahan. Kanthi proses penganggaran sing luwih gampang, luwih cepet lan visibilitas sing luwih apik ing investasi, para pemasar ing Charles Schwab minangka pengurus anggaran pemasaran sing luwih apik lan pangaribawane babagan pengaruhe ing bisnis.

Download Sinau Kasus

Lima Langkah Kanggo Ningkatake Kinerja Pemasaran

Infographic Kinerja Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.