Umume Warta sing Bisa Cetak… New York Times Nyusut

Miturut dina iki Jurnal Bisnis Indianapolis:

The New York Times

New York Times kanggo motong staf, jembaré kertas sing dipotong
The New York Times Co. ujar dina iki, rencana bakal nyuda jembaré koran unggulan kasebut kanthi inci setengah lan nutup pabrik percetakan ing Edison, NJ, nyebabake kurang luwih 250 proyek. Pangowahan kasebut bakal diwiwiti wiwit kuartal kaping loro 2008 lan bakal ngirit perusahaan udakara $ 42 yuta saben taun. Pakaryan kasebut nyuda udakara sepertiga saka total tenaga kerja produksi Times 800. Koran liyane, kalebu USA Today lan Wall Street Journal, wis diuripake menyang kertas sing luwih sempit utawa arep. Times uga dina iki nglaporake penghasilan rata-rata kanggo kuartal kaping pindho lan bathi sithik. Bathi ing kuartal kasebut yaiku $ 61.3 yuta, utawa 42 sen saben saham, padha karo kuartal kaping pindho taun kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.