Kabeh Bisnis Lokal

tandha peta

tandha petaSampeyan krungu aku bener… kabeh bisnis iku lokal. Aku ora mbantah manawa bisnis sampeyan bisa narik bisnis nasional lan internasional. Aku mung mbantah kasunyatan manawa umume bisnis nyoba ora diwenehi label as lokal - sanajan bisa nulungi dheweke.

Kita ngajak kabeh klien supaya promosi lokasi geografis utawa dununge. Apa liwat aplikasi pemetaan sing kuat kaya sing wis digawe Manuk Liar Unlimited, utawa mung nyengkuyung klien supaya dhaptar nomer telpon lan alamat dalan ing saben kaca situs kaya sing wis ditindakake Pusat Data Lifeline.

Saben bisnis mbukak ing endi wae ... kita ana ing pusat kutha Indianapolis. Kita milih pusat kutha supaya bisa ngrasakake metro lan cedhak karo ibukota negara lan pusat perdagangan lan bisnis sing mapan ing pusat kutha Indianapolis. Kaget, ora ana ing ngendi klien kita. Saiki kita kerja ing saindenging Eropa, ing India, ing Kanada lan munggah lan mudhun ing Kulon lan Timur Wétan.

Napa kita promosi alamat ing situs iki? Amarga menehi ngerti wong sampeyan ing endi, minangka langkah sing penting kanggo nggawe kapercayan saka dheweke. Merek sing ora katon ing perusahaan sing ora katon karo karyawan sing ora bisa dideleng duwe kapercayan sing luwih angel kanggo pamirsa. Apa sampeyan bakal nglampahi akeh dhuwit karo perusahaan sing ora bisa dilacak? Aku ora gelem! Malah ana sawetara bukti sing nuduhake manawa mesin telusuran pengin ngerti manawa sampeyan uga wis nggawe regional kanthi cepet - ngindeks situs nalika menehi nomer telpon lan alamat.

Kita nindakake acara radio ing SEO lokal minggu iki lan dadi apik. Salah sawijine pamireng nuduhake kita alat sing apik ing GetListed. Kita duwe sawetara tugas kanggo ndhaptar karo situs liyane. Aku mikir bakal ngliwati Best Web - nanging mesthi bakal ndhaptar karo wong liya. Apa sampeyan wis dhaptar?

Cathetan: Pamaca liyane nulis babagan babagan Listing Bisnis Universal (Link afiliasi), layanan sing njamin bisnis sampeyan pangguna karo kabeh direktori adhedhasar lokasi. Yen bisnis sampeyan ora bisa ditemokake ing wilayah, sampeyan bisa uga nemoni masalah kanthi nasional lan internasional!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.