Aligning Digital lan Tradhisional: Babagan Cilik

dennys

Sapa wae sing kerja ing setelan bisnis gedhe, mesthi wae wis ngeluh kaping pirang-pirang manawa tangan tengen ora ngerti apa sing ditindakake tangan kiwa. Ing jagad saiki sing selaras online karo media tradisional, fénoména iki luwih jelas.

Perhatian rinci lan aliran komunikasi sing tetep penting ing perusahaan apa wae, gedhe utawa cilik. Kesalahan sing salah nyebabake kerusakan komunikasi kritis utawa kesalahan tipografi sing paling cilik bisa uga ana pengaruh sing gedhe.

Cilik ing titik: Denny iku restoran Menu nedha bengi sing anyar dicithak lan disebar ing musim gugur pungkasan, CTA kanggo Nggabungake obrolan ing kaca Facebook lan Twitter Denny, lan situs web perusahaan. Siji masalah cilik: ID Twitter salah didaftar.

Miturut laporan CNET News anyar, menu disebarake menyang udakara 1,500 lokasi Denny ing saindenging negara, dhaptar ID Twitter duweke wong ing Taiwan. Denny's dilaporake kerjo bareng karo Twitter kanggo njupuk KTP, sing wis ora aktif luwih saka nem wulan.

Kedadeyan iki nuduhake perlune komunikasi ing antarane pemasaran digital lan tradisional. Pancen, umume wong sing lungguh ing nedha bengi mesthine ora bakal nggoleki Denny ing Twitter nalika lungguh ing meja. Nanging jinis snafu iki ing konteks liyane bisa dadi bencana.

Kayane aman yen sampeyan nganggep manawa Denny ndaftar twitter.com/dennys, kaya dennys.com. Nanging ora, lan sampeyan ngerti apa sing dicritakake babagan kedadeyan nalika sampeyan nganggep.

Kepiye yen ana kesalahan sing padha ing spot TV utawa iklan cetak? Utawa ing surat langsung utawa kertu pos email utawa newsletter? Pemasaran lan Komunikasi kudu ana hubungane langsung lan terus karo Interaktif supaya bisa nyegah kesalahan semacam iki malah ngrusak upaya pemasaran interaktif sing paling apik.

Nyithak menu anyar bisa uga ora katon kanggo input tim Interaktif. Nanging saiki uga alat bisnis sekolah sing paling lawas duwe sawetara unsur digital, kayata URL. Loro komunikasi - tradisional lan digital – kudu dilibatake ing proses perencanaan proyek apa wae kanggo njaga ngarep sing integral.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.