Algolia: Panelusuran Realtime Internal minangka Layanan

cloud search algoria

Mbangun kemampuan telusuran internal dhewe sing sugih, real-time, lan cepet minangka proyek. Nambahake telusuran geografis, gambar, commerce lan seluler lan umume nggawe kabeh platform. Kita nembe ngobrol karo pabrikan esuk babagan kemampuan telusuran lan elemen kasebut kudu diumumake luwih akeh ing situs kasebut.

Ora usah berkembang dhewe - Algolia minangka layanan telusuran sing dadi host lengkap, kasedhiya minangka REST API. API klien kasedhiya kanggo kabeh kerangka kerja utama, platform lan basa lan transmisi data antarane klien lan API ana ing format JSON.

Tambahan saka Algolia

  • Kualitas apik - kaping tanggepan nganti 200 kaping luwih cepet tinimbang Elasticsearch, lan nganti 20,000 kaping luwih cepet tinimbang SQLite FTS4. Pengindeksan minangka sinkronisasi supaya pangguna bisa nggoleki detik data anyar sawise nganyari. Dheweke uga mbabarake API kanggo mriksa status indeksasi.
  • Nginx - Implementasi sisih server Algolia ditulis kanthi lengkap ing C ++ lan ditempelake minangka modul ing server HTTP kinerja tinggi Nginx.
  • Dashboard - Siji antarmuka grafis kanggo kabeh operasi, kalebu panggunaan, kinerja, setelan, API log, API tombol lan browsing data.
  • Panelusuran basis data - dirancang kanggo nelusuri cathetan, dudu kaca
    Solusi sing sampurna kanggo database SQL lan NoSQL, kanthi algoritma peringkat transparan sing dioptimalake kanggo data semi-strukture.
  • Multi-atribut - nampa jinis obyek lan macem-macem atribut sing kudu digoleki.
  • Telusuri nalika sampeyan ngetik - ngluwihi otomatis rampung, pangguna entuk asil telusuran sing dianyari karo saben aksara sing diketik.
  • relevansi - peringkat sing bisa disesuaikan lan transparan. Algolia nyedhiyakake cara paling gampang kanggo ngurutake asil miturut popularitas lan uga tetep relevan.
  • mobile - dirancang kanggo seluler… kanthi cepet, ngapura typo lan ngurutake asil miturut jarak geo.
  • Linguistik - Telusuri nganggo basa tulis apa wae. Contone, nggoleki nggunakake Cina sing disederhanakake bisa nemokake hit sing cocog ing Tionghoa tradisional.
  • Koreksi typo - Algolia ngerti typo, sanajan ing sawetara huruf pisanan, dadi pangguna sampeyan isih bisa nemokake apa sing digoleki.
  • Nyorot Smart - Nyoroti bagean sing cocog karo pitakon pangguna, sanajan bagean kasebut mung sawetara huruf pertama tembung lan ngemot typo.
  • Faceting Realtime - siji-sijine mesin telusuran sing menehi saran nalika sampeyan ngetik, mula pangguna entuk asil faceting sawise penekanan tombol pisanan.
  • Nggoleki geo - tampilake hits kanthi jarak, utawa mung sing cedhak, utawa ing wilayah tartamtu. Gabungke karo pitakon teks lan fitur telusuran liyane.
  • Kasedhiyan Dhuwur - a 99.99% SLA (perjanjian level layanan). Kabeh entri data kanthi otomatis diindeks ing telung server high-end sing beda.
  • Multi-datacenter - Tetep kurang wektu nanggepi kanthi milih datacenter sing paling cedhak karo pangguna.
  • Keamanan kelas kapisan - API tombol matesi akses menyang indeks tartamtu, lan nyetel watesan kayata tingkat pitakon maksimum kanggo alamat IP, utawa wektu kadaluwarsa tombol.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.