Ringkesan Situs Alexa.com: Fitur Anyar Menehi Pemasar Cuplikan Telusuran lan Kesempatan Konten sing Luwih Apik, Gratis

Analisis Konten Situs

Kanggo para pemasar sing kerja kanggo nggayuh pamirsa anyar kanthi online, pemahaman babagan kegiatan pangembangan merek, kekuwatan lan kelemahane para pesaing, lan kesempatan kanggo nggayuh lan nyekel pamirsa bisa uga duwe pengaruh penting kanggo nyopir sukses. Nanging, wawasan kompetitif kaya biasane kasedhiya kanggo perusahaan sing duwe sumber daya sing akeh lan tim analisis dhewe. 

Ringkesan Situs Alexa

The Ringkesan Situs Alexa.com layanan - sing wis nyedhiyakake luwih saka telung yuta pangguna unik saben wulan - nyedhiyakake data sing cocog banget kanggo situs web, pamirsa, lan kesenjangan tembung kunci lan kesempatan. Iki uga nawakake data sing padha ing situs pesaing. Ora ngatasi para pemasar kanthi akeh data sing ora terstruktur, ora diinterpretasi, lan mbutuhake analisis ekstensif sadurunge bisa dideleng, layanan Ringkesan Situs nindakake analisis kompleks sing dibutuhake kanthi otomatis. Pemasar bisa ngisi situs web, lan Ringkesan Situs bakal ngasilake dhaptar peluang tembung kunci khusus kanggo situs kasebut, uga dhaptar situs web paling dhuwur sing saingan karo pamirsa situs, metrik lalu lintas situs kasebut dibandhingake karo rata-rata situs pesaing paling dhuwur , lan wawasan pesaing liyane. 

Kanthi ngaktifake para pemasar kanggo ngenali kesempatan nalika para pesaing saiki nggunakake keuntungan utama kanggo nggayuh pamirsa sing durung ditekani merek dhewe, Ringkesan Situs nggawe cukup gampang kanggo para pemasar njupuk tindakan sing didukung data.

"Ing sawetara taun kepungkur, kita wis nggawe langkah gedhe kanggo mbantu para pemasar digital nduwe pengaruh nyata ing organisasi kanthi ditambahake kapabilitas analisis SEO, SEM lan konten. Layanan Ringkesan Situs anyar saiki dadi pusat pusat para pemasar sing ora duwe sumber daya kanggo nangani banjir data, nanging butuh wawasan langsung lan efektif supaya bisa ditrapake kanthi cepet. Kanthi tetep ngerteni manawa para pesaing bisa sukses, para pemasar bisa nemokake kompetitif dhewe. "

Andrew Ramm, Presiden Alexa.com

Fitur Ringkesan Situs Alexa

Review Situs Alexa - Orbitz.com

Dirilis tanggal 27 Junith, Kapabilitas anyar Ringkesan Situs dirancang kanggo nyedhiyakake pemasar kanthi wawasan sing siyap ditindakake, ing saindenging wilayah kalebu kesempatan tembung kunci sing disesuaikan, analisis kompetitif, wawasan pamirsa, lan statistik lalu lintas web:

Kesempatan tembung kunci - Ringkesan Situs nampilake rekomendasi tembung kunci situs ing pirang-pirang kategori kanggo nglengkapi para pemasar lan agensi kanthi rekomendasi strategi konten cepet.

Ulasan Situs Alexa Kesempatan Kata Kunci

  • Kesenjangan kata kunci: Nemtokake tembung kunci sing saiki nyedhiyakake lalu lintas kanggo para pesaing, sing durung bisa digunakake situs pemasar.
  • Tembung kunci sing gampang rangking: Target target tembung kunci sing populer ing situs pemasar kudu duwe kekuwatan kompetitif supaya bisa pangkat kanthi apik.
  • Kata kunci sing tuku: Rekomendasi tembung kunci sing digunakake dening anggota pamirsa situs sing bisa uga tuku.
  • Kesempatan optimalisasi: Ngenali tembung kunci populer sing saiki nggawe lalu lintas menyang situs pemasar, nanging bisa dioptimalake kanggo drive luwih akeh.

Analisis kompetitif - Menehi benchmark kanggo mbandhingake situs pemasar kanthi jejer karo pesaing.

  • Sumber lalu lintas: Mbandhingake persentase lalu lintas mesin telusuran umume menyang situs pemasar karo situs pesaing.
  • Situs rujukan (backlink): Mbandhingake jumlah situs rujukan sing nyopir lalu lintas menyang situs pemasar karo situs pesaing.
  • Kata kunci paling dhuwur: Nampilake istilah telusuran ndhuwur sing ngeterake lalu lintas menyang situs pemasar, lan sing nuntun lalu lintas menyang situs pesaing.

Wawasan pamirsa - Rekomendasi kesempatan unik kanggo nggayuh calon pelanggan adhedhasar tumindak browsing pamirsa situs.

  • Kepentingan pamirsa: Nampilake kategori pamirsa situs sing disenengi, lan situs liyane sing nyedhiyakake minat sing dikunjungi para pamirsa.
  • Pamirsa tumpang tindih: Ngenali situs sing saingan kanggo perhatian para pamirsa.

Statistik lalu lintas - Pemasar bisa ngevaluasi popularitas situs, keterlibatan, lan potensial pertumbuhan nggunakake pelaporan metrik situs saben wulan lan statistik lalu lintas.

  • Pangkat Alexa: Nuduhake lalu lintas internet global kanthi rangking lan rangking keterlibatan.
  • Geografi pamirsa: Nampilake perkiraan persentase pengunjung situs miturut negara.
  • Metrik situs: Nampilake keterlibatan situs, sumber lalu lintas, aliran situs, lan total metrik backlink.

Kaluwihan kanggo Pemasar Brand lan Agensi

Pemasar agensi uga bakal nemokake kapabilitas analisis situs Ringkesan Situs sing migunani kanggo mbantu ngerteni kesempatan digital kanggo klien (kanthi nambah retensi). Agensi lan konsultan uga bisa nggunakake alat Ringkesan Situs, kayata alat tembung kunci sing gampang rangking, kanggo target calon klien kanthi perbaikan sing khusus kanggo kasus panggunaan.

"Wong duwe reaksi emosional nalika ndeleng manawa pesaing ngalahake dheweke. Iki cara paling cepet kanggo ndeleng apa sing cocog kanggo sampeyan lan ora kanggo sampeyan. Sanajan sekilas, aku nemokake 3-4 tumindak sing bisa ditindakake supaya bisa ngasilake sing luwih apik. ”

Andy Crestodina, salah sawijining pendiri lan Chief Marketing Officer saka Orbit Media

Kanthi menehi visibilitas anyar lan jero menyang kegiyatan lan kesuksesan sing dinikmati pesaing, lan menehi wawasan sing dibutuhake kanggo ngupayakake kesempatan kanthi efektif, Ringkesan Situs Alexa.com kudu nggawe para pemasar nggawe keputusan taktis sing luwih akurat lan mujudake kasuksesan pesaing sing padha.

Coba Review Situs Alexa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.