50+ Alat SEO Online kanggo Audit, ngawasi Backlink, Riset Kata Kunci, lan Pelacakan Peringkat

Dhaptar Piranti SEO lan Platform SEO

Kita tansah golek alat sing apik lan kanthi industri $5 milyar, SEO minangka salah sawijining pasar sing duwe akeh alat kanggo mbantu sampeyan. Apa sampeyan lagi nliti backlink pesaing, nyoba ngenali tembung kunci lan istilah sing kedadeyan bebarengan, utawa mung nyoba ngawasi peringkat situs sampeyan, iki minangka alat lan platform SEO sing paling populer ing pasar.

Fitur Utama Piranti Optimisasi Mesin Telusuran lan Platform Pelacakan

  • Audit - Audit SEO nyusup situs sampeyan lan ngabari babagan masalah sing bisa nyebabake rangking sampeyan.
  • Analisis Backlink - yen situs sampeyan gegandhengan karo situs sing ora duwe otoritas mesin telusuran, sampeyan bisa duwe peringkat wektu sing elek. Bisa nganalisa volume lan kualitas tautan sing nuduhake domain sampeyan penting kanggo pemecahan masalah tingkat lanjut lan analisis kompetitif.
  • Riset Kompetitif - kemampuan kanggo ngetik utawa nemokake pesaing, rangking, lan apa sing mbedakake domain lan kaca saka sampeyan supaya sampeyan bisa ngerteni kesenjangan sing kudu diisi.
  • Data Mining - Aneh banget saka pirang-pirang platform iki yaiku kemampuan menehi tag, kategorisasi, agregat, tambang data, lan nggawe laporan ing tembung kunci sing akeh banget.
  • Panemuan Kata Kunci - sanajan akeh platform ngawasi sing nyedhiyakake peringkat sing akurat, ora ngidini sampeyan nemokake tembung kunci sing bisa sampeyan rangking kanthi peringkat sing ora sampeyan ngerteni.
  • Panglompokan Kata Kunci - ngawasi sawetara tembung kunci bisa uga ora akurat menehi gambaran nalika nglumpukake kombinasi tembung kunci sing padha lan nglaporake babagan sakabehe topik. Panglompokan tembung kunci minangka fitur sing apik kanggo alat ngawasi rangking SEO.
  • Keyword Research - pangerten tembung kunci sing ana gandhengane karo produk lan layanan sing sampeyan nyedhiyakake penting kanggo upaya pemasaran konten. Piranti riset kunci asring nawakake tembung kunci kedadeyan, kombinasi tembung kunci sing gegandhengan karo pitakon, kombinasi tembung kunci buntut dawa, lan daya saing tembung kunci (dadi ora usah-usah wektu nyoba pangkat miturut istilah sing ora entuk kesempatan daya tarik ing.
  • Pemantauan Peringkat Kata Kunci - kemampuan kanggo ngetik tembung kunci banjur ngawasi rangking kanthi wektu minangka fitur inti saka sebagian besar platform. Amarga asil telusuran umume dipersonalisasi, kemampuan iki umume digunakake kanggo analisis tren umum kanggo ndeleng manawa upaya sing sampeyan tingkatake nambah peringkat ing tembung kunci utawa ora.
  • Pemantauan Peringkat Kata Kunci Lokal - amarga lokasi pangguna telusuran lan bisnis sampeyan duwe peran gedhe, akeh platform ngawasi tembung kunci nyedhiyakake cara kanggo nglacak peringkat miturut lokasi geografis.
  • Analisis Scraping & Internal - Alat sing nganalisa hierarki situs sampeyan, konstruksi kaca, kacepetan kaca, lan masalah liyane sing cocog kanggo ngatasi masalah sing bisa uga kurang jelas nanging bisa nyebabake sampeyan akeh masalah nalika rangking.
  • Bagéan Swara - laporan intelijen kompetitif sing nyedhiyakake merek sampeyan kanthi mekanisme pelacakan kanggo nuduhake bagean telusuran lan obrolan sosial kanthi online sing nuduhake sampeyan yen sampeyan lagi miwiti. Pungkasan, sampeyan bisa uga nambah visibilitas telusuran, nanging bisa uga pesaing sampeyan nindakake tugas sing luwih apik.
  • Pengaruh Sosial - Pancen wajar yen perhatian sampeyan ing media sosial minangka indikator panguwasa sing wis digawe karo mesin telusuran. Platform SEO sing luwih anyar nyedhiyakake pemahaman babagan korélasi antarane telusuran lan sosial lan bisa ngasilake!
  • Riset Youtube - asring ora digatekake, Youtube minangka mesin telusuran nomer 2 ing jagad iki amarga akeh bisnis lan konsumen sing nggoleki topik sing golek penjelasan video, profil produk, lan kepiye.

Dhaptar Piranti Webmaster Mesin Telusuran

  • Bing Webmaster Tools - ningkatake kinerja situs sampeyan ing telusuran. Entuk akses menyang laporan, alat lan sumber daya gratis.
  • Piranti Webmaster Google - nyedhiyakake laporan rinci babagan visibilitas kaca sampeyan ing Google.

Pilihan Kita Kanggo Platform SEO Paling Komprehensif

Aku wis nggunakake meh kabeh platform ing dhaptar iki lan akeh sing luar biasa. Aku mesthi ora pengin ngremehake utawa nyatakake yen Semrush iku paling alat, nanging aku wis ketemu sing solusi inovatif terus kanggo tuwuh kurban liwat taun lan mbangun liyane lan liyane Nilai kanggo klien.

Semrush digawe dening search engine optimization lan search engine marketing profesional kanggo SEO lan SEM. Dheweke ngumpulake data sing akeh banget - luwih saka 21 milyar tembung kunci, 43 triliun backlink, 808 yuta domain, lan 140 database geografis sing beda.

Platform lengkap nyedhiyakake alat kanggo ngawasi peringkat situs sampeyan, crawling kanggo kesalahan, audit backlink, asil internasional, riset tembung kunci, ide konten, nganyari direktori lokal, laporan kompetitif, pemantauan merek, analisis media sosial, lan liya-liyane.

Perusahaanku uga wis nulungi sawetara klien kanggo nyetel conto Semrush lan nglatih tim pemasaran babagan carane nggawe prioritas lan nggunakake platform kasebut kanthi lengkap. Mulai riset domain, tembung kunci, utawa URL saiki:

Miwiti Nggunakake Semrush Saiki! Mitra Agensi: Highbridge

Dhaptar Alat SEO kanggo Tautan, Kata Kunci, lan Pelacakan Peringkat

  • AkunRanker - Otomatis proses nggoleki kepiye tembung kunci ing mesin telusuran Google lan Bing kanthi nganyari paling anyar.
  • Ranking Web Lanjut - Rangking anyar saben dina, mingguan, lan on-demand. Kanggo telusuran desktop, seluler lan lokal. Dikemas kanthi apik ing laporan label putih. Diakses saka piranti apa wae.
  • Ahrefs Site Explorer - Indeks tautan langsung paling gedhe lan paling anyar. Indeks dianyari saben 15 menit.
  • PanguwasaLabs - Gunakake peringkat mesin telusuran lan data tembung kunci kanggo otomatis ngawasi SEO, nglacak rangking lokal lan seluler, lan pulih tembung kunci sing ora kasedhiya.
  • SEO BrightEdge minangka platform SEO pisanan sing ngasilake ROI sing wis kabukten - saéngga para pemasar bisa nambah penghasilan saka telusuran organik kanthi cara sing bisa diukur lan bisa diprediksi.
  • SEO kognitif Fitur SEO unik sing bakal ngedongkrak analisis link lan asil link-bangunan.
  • Lampu Sorot Konduktor minangka platform SEO sing akeh digunakake - nguatake pemasar perusahaan kanggo ngontrol kinerja panelusuran.
  • Cuutio Platform Pemasaran Inbound - Ngerti posisi sing tepat lan kahanan kompetitif ing Google, lacak asil optimasi mesin telusuran lan analisa kinerja sakabehe tembung kunci penting sampeyan
  • Metrik Naga nyedhiyakake analisis lan wawasan sing sampeyan butuhake supaya luwih dhuwur tinimbang pesaing lan nggawe pelaporan saben wulan dadi gampang.
  • Jelajahi Kata Kunci minangka alat paneliten tembung kunci gratis kalebu checker volume tembung kunci, generator tembung kunci, generator tembung kunci pitakon, lan generator tembung kunci Youtube.
  • Linkody - pelacak backlink sing gampang digunakake lan terjangkau
  • Majestic SEO - Link alat intelijen kanggo SEO lan PR Internet lan Pemasaran. Site Explorer nuduhake link ringkesan lan data ringkesan situs.
  • Forensik Meta - Meta Forensics minangka arsitektur situs web, analisis link internal, lan alat SEO sing mbantu ngenali masalah situs web sing ora katon sing bisa nyebabake pengunjung, crawler mesin telusur, lan pungkasane, ngalangi situs sampeyan.
  • Ngawasi Backlinks - Simpen kabeh data link sampeyan ing sangisore atap kanthi alat manajemen.
  • Moz - piranti lunak SEO kelas paling apik kanggo saben kahanan, saka platform SEO kabeh-menyang-siji nganti alat kanggo SEO lokal, analytics SERP perusahaan, lan API sing kuat.
  • Pemeriksa Netpeak - minangka alat panelitian multifungsi kanggo analisis SEO massal. Alat kasebut nduweni fitur unik sing ngidini nganalisa strategi promosi pesaing lan panelitian profil backlink situs web pesaing sampeyan.
  • Jam wengi - Pelacak kinerja SEO lan alat analitik
  • Ontholo - Alat Link Bangunan Link kita wis dadi salah sawijining alat pemasaran link lan bangunan link sing paling asring disaranake dening SEO ndhuwur lan ahli bangunan link amarga otomatisasi lan kemampuan prospek link.
  • Posirank - Platform grosir kita ora mung ng sentralisasi kabeh layanan SEO sing bisa dibayangake dadi siji dashboard - uga ndhukung otomatisasi total.
  • Pelacak Pangkat Pro - Entuk informasi peringkat paling anyar lan gampang dianalisis ing kabeh situs web, supaya sampeyan bisa tetep selangkah luwih dhisik tinimbang kompetisi lan maksimalake bathi.
  • RankAbove's Drive Platform SEO lan piranti lunak intelijen bisnis ngidini sampeyan nggolek informasi SEO sing luwih jero ing pucuk driji.
  • Dhuwur pangkat - Priksa posisi situs web lan analisa pesaing sampeyan ing mesin telusuran populer kanthi wektu nyata.
  • Tracker Pangkat dening SpySERP - nyedhiyakake para pamula lan ahli SEO kaya sing ana ing kinerja halaman web ing pirang-pirang mesin telusuran. 
  • RankWatch - Analisis peringkat, nonton backlink, saran tembung kunci, label putih, nglaporake lan nganalisa situs web.
  • Raven nduweni 30+ alat kanggo mbantu sampeyan entuk asil ing kabeh tugas pemasaran online kasebut.
  • Rio SEO minangka platform SEO paling apik kanggo ngirim sukses telusuran global liwat Media Organik, Panelusuran Lokal, Seluler lan Media Sosial kanggo Merek & Agensi Top.
  • Searchmetrics - Panelusuran lan sosial kita Analytics Suite Searchmetrics piranti lunak kanthi analisis adhedhasar data lan solusi cerdas mbisakake para pemasar lan SEO kanggo ngawasi lan ngoptimalake tumindak SEO nasional utawa internasional lan saengga bisa nambah pangsa, penghasilan lan bathi pasar.
  • SEOReseller - solusi lengkap label putih kanggo agensi lan konsultan telusuran kanggo nyedhiyakake platform, nglaporake, lan uga layanan kanggo klien.
  • Serpple - alat kanggo nglacak kinerja tembung kunci ing SERPs. Kalebu pelacakan lan pelaporan kompetitif.
  • Serpstat - platform SEO kabeh-ing-siji kanthi Audit SEO, Riset Pesaing, Analisis Backlink, Analisis Panelusuran, lan Pelacakan Peringkat.
  • SERPtimizer - Alat SEO kanggo bangunan link, audit situs web, lan ngawasi tembung kunci.
  • Serp Sampeyan - antarmuka sing resik lan gampang digunakake lan cepet lan akurat.
  • SE Ranking - sistem ngawasi mesin telusuran universal sing nawakake solusi tuan rumah lan tuan rumah.
  • Pemantau Peringkat SEO - Ningkatake rangking, Lacak pesaing, lan ngawasi kinerja SEO kanthi pelacakan rangking paling lengkap ing industri.
  • Priksa Situs Seo - Optimisasi Mesin Telusuran Gampang. Analisis panggunaan lan ngawasi SEO situs sampeyan.
  • SERPWoo - Ngawasi KABEH 20+ Hasil Top Kanggo Kata Kunci lan entuk tandha yen pesaing nambah backlink, sinyal sosial, rangking, lan liya-liyane.
  • Dhaptar Dhaptar – alat prasaja kanggo skala bangunan link luwih cepet.
  • Siteoskop - peringkat tembung kunci, pelacakan pesaing, analisis media sosial, lan laporan otomatis.
  • SerpStat Alat Saran Tembung - tembung kunci populer lan macem-macem formulir sing digunakake dening wong sing nggoleki produk, layanan, utawa informasi sing menarik.
  • SpyFu mbabarake formula rahasia marketing search saka pesaing sing paling sukses. Telusuri domain apa wae lan delengen kabeh papan sing ditampilake ing Google: saben tembung kunci sing dituku ing Adwords, saben pangkat organik, lan saben variasi iklan sajrone 6 taun kepungkur.
  • Peringkat cilik - Lacak rangking lan upaya SEO ing kaca.
  • Topvisor - Piranti Lunak Digital Marketing & Software Analytics Situs Web. Coba coba kanthi nglacak nganti 200 rangking tembung kunci kanthi gratis.
  • Unamo - Entuk lalu lintas luwih akeh, tingkatake rangking lan tilar kompetisi.
  • WebCEO - Optimisasi mesin telusur lan alat pemasaran digital kanggo analisis, pelaporan, lan timbal tingkat agensi.
  • WebMeUp Piranti SEO nggabungake kenyamanan piranti lunak SEO online kanthi kekayaan data sing kasedhiya mung aplikasi desktop.
  • Apa SERP Kula - Checker SERP gratis WhatsMySerp ngidini sampeyan mriksa 100 asil telusuran Google paling apik kanggo macem-macem tembung kunci. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo Nganalisa SERPs lan mriksa posisi situs web sampeyan. 
  • WooRank minangka kelas dinamis kanthi skala 100-titik sing nggambarake efektifitas pemasaran internet sampeyan ing wektu tartamtu.
  • tracker tembung nawakake alat Riset Kata Kunci kanggo SEO lan PPC, Pelacakan Peringkat, lan alat Analisis Situs.

Cathetan: Kita duwe akun afiliasi karo sawetara platform kasebut lan digunakake ing artikel iki.

63 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Dhaptar apik, matur nuwun. Nanging aku mikir webceo wis ilang, iku alat seo online sing apik kanggo mriksa situs web sampeyan lan banjur ngoptimalake.

  3. 6

    Iku mesthi pasar sing rame - lan dhaptar iki mung ndhuwur gunung es! Yen sampeyan seneng nindakake kiriman sing padha nanging khusus kanggo alat SEO lokal, sumangga kabari - kita bakal seneng nyumbang konten lan mbantu kurasi. Matur nuwun Douglas

  4. 7
  5. 9
  6. 10

    Matur nuwun kanggo kalebu WebMeUp, Douglas!

    Miturut cara, kita wis nambah modul Media Sosial menyang WebMeUp. Dadi, siji bisa ngomong kita ora murni piranti lunak SEO saiki. 😉

    Cheers,

    Thanks maneh!

  7. 11

    Aku wis nggunakake sawetara alat kanggo nglacak rangking kanggo klien kita nanging butuh saran babagan alat sing bisa nglacak peringkat kanggo tembung kunci tanpa watesan. Kita butuh siji kanggo portal e-commerce sing duwe puluhan ewu tembung kunci kanggo dilacak.

    • 12

      Klien kita sing kerja ing ukuran kasebut nggunakake Konduktor, @disqus_wFlYDncKKH:disqus. Ora murah nanging duwe sawetara modul pengelompokan lan laporan sing apik. Sampeyan uga bisa tuku skrip pelacakan peringkat sampeyan dhewe - nanging ora kanggo sedhih amarga mesin telusuran nyoba mblokir layanan kasebut sabisa-bisa.

  8. 13
  9. 14
  10. 15

    Dhaptar apik! Sawetara ora pati ngerti lan aku kudu nyoba. Saka iki, aku paling akeh nggunakake Searchmetrics, nanging Cuutio uga kudu ana ing dhaptar, uga (www.cuutio.com)

  11. 16

    Hi Douglas,

    Aku mikir sampeyan bisa ndeleng alat kita - positionly.com. Njupuk kanggo muter lan mriksa dhewe 🙂 Aku manawa iku bakal ketemu standar Panjenengan.
    Kajaba iku, aku seneng tumpukan kaya iki. Kabeh alat sing migunani digabungake. Apik!

  12. 18

    Sugeng rawuh! dhaftar gedhe sampeyan uga bisa nyoba seo rank monitor, aku tresna iku supaya adoh..padha mung dirilis versi anyar, kang (Aku) katon cantik apik tenan.

  13. 20

    Hello Douglas,

    Bisa njupuk Mirit cepet ing solusi ground-breaking kita ing https://www.serpwoo.com/?

    Kita duwe akun gratis lan mbayar, uga nawakake pelacakan intelijen SERP ing sawetara tembung kunci standar sing dilacak kanggo kabeh anggota.

    Matur nuwun kanggo njupuk dipikir lan muga-muga bisa nulungi sampeyan kanthi solusi yen sampeyan butuh.

  14. 22
  15. 24
  16. 25

    Deleng uga Meta Forensik: http://metaforensics.io. Iki minangka alat online sing padha karo alat desktop 'Screaming Frog' lan 'Xenu Link Sleuth'. Titik utama prabédan yaiku uga nyedhiyakake laporan rinci babagan arsitektur situs web lan menehi pangguna informasi sing bisa ditindakake babagan masalah potensial ing situs web.

  17. 26
  18. 27
  19. 29

    dhaftar gedhe! Pancen apik tenan karo kabeh alat kasebut, nanging sampeyan kelalen RankScanner - nggunakake saben minggu, lan cukup apik kanggo bisnis apa wae, bisa uga kajaba perusahaan sing dakkira. Panginten pantes disebutake.

  20. 31

    RankSonic menehi asil sing nyengsemake ing wektu sing cendhak kanggo bisnis apa wae lan sampeyan bisa nglacak akeh tembung kunci. Muni apik kanggo kula. Lan iku kesepakatan kanggo situs webku. Uga padha duwe A LOT fitur kelangan.

  21. 32
  22. 35
  23. 36
  24. 38
  25. 39
    • 40

      Biaya entri kanggo mbangun alat sampeyan dhewe murah banget, mula aku ora percaya. Nyatane, saiki kita kerja dhewe. Nanging, masalahe, akeh alat kasebut ora netepi algoritma supaya menehi informasi PALSU sing bisa uga ora ngasilake asil utawa malah ngrusak perusahaan sing nggunakake. Saranku bakal tansah golek keahlian saka konsultan SEO kanthi latar mburi sing padhet.

  26. 41

    Disimpen ing dhaptar tetengerku. Matur nuwun. Nanging aku duwe pitakonan, yen sampeyan ngomong babagan alat webmaster google, kenapa ora kasebut ikatan WMT lan yandex WMT? Ya, aku ngerti manawa kanggo sawetara wong google = kabeh Internet, nanging ora kanggo kabeh wong. Aku ngerti akeh wong sing nggunakake bing minangka mesin telusur standar.

  27. 43
  28. 44

    Para sadulur kabeh, apa sampeyan pengin nerangake babagan baclink ing alexa.com?

    iki webku:
    http://www.pclink.co.id

    Nalika aku mriksa alexa, mung ana 2 situs web sing nyambung menyang kantor situs webku. malah sanadyan, Aku wis akèh kanggo nggawe akun ing forum diskusi. dadi suwene bisa nyambung menyang kantor wesite. matur nuwun kanggo kabecikan.

  29. 45

    Dadi akeh alat sing apik banget. SEM Rush minangka favoritku nalika nerangake dodolan lan Majestic / Ahrefs minangka agregat link sing paling apik. Liyane sing aku seneng banget yaiku Mozcast. Ora sacara teknis minangka alat, nanging apik banget yen sampeyan ndeleng gerakan sing akeh banget ing SERPs lan sampeyan ngerteni manawa ora mung sampeyan lan ana nganyari utama - kaya sawetara minggu kepungkur.

  30. 46

    SEO dadi jembar lan aku mung miwiti dadi siji. Pancen akeh sing kudu disinaoni. Aku krasa kewalahan saiki, kakehan kanggo dicerna. Kepiye carane sampeyan miwiti? Apa sampeyan tau ngrasakake nangis nganti turu amarga ora yakin bakal sukses apa ora?
    Thanks kanggo enggo bareng!

    • 47

      Miwiti kanthi ngasilake konten sing apik kanggo pamirsa. Panelusuran minangka saluran, dudu strategi. Strategi sampeyan kudu terus nyedhiyakake nilai kanggo prospek lan pelanggan.

  31. 48
  32. 49

    Dhaptar sing apik Douglas, SERPtimizer minangka alat seo kabeh kanthi prospecting link lan analisis pesaing sing unik. Apa bakal dadi tambahan?

  33. 51

    Iki minangka dhaptar sing apik banget - kabeh alat sing apik didaftar bebarengan!
    Apa alat Cocolyze.com sing bisa ditambahake? Iki minangka alat pelacak peringkat kanthi antarmuka sing apik lan data sing bisa dipercaya. Bakal menarik kanggo ndeleng apa sing sampeyan utawa wong liya mikir babagan iki.

  34. 52
  35. 54
  36. 58
  37. 59

    Hello Douglas,
    Iki minangka kiriman informatif. Kanggo sawetara minggu kepungkur, aku nggoleki alat SEO sing cocog kanggo nglacak kinerja SEOku. Umume alat sing sampeyan sebutake pancen anyar kanggo aku. Matur nuwun kanggo nuduhake alat nelusuri tembung kunci sing apik tenan. Aku bubar nggunakake alat pemeriksa SERP, Serpple. Sampeyan uga bisa njelajah alat kanggo nglacak data peringkat tembung kunci. Kajaba iku, sampeyan bisa nulis artikel sing nerangake keuntungan nggunakake alat SERP Checker kanggo SEO ing dina sing bakal teka. Iki bisa mbantu para pemasar digital kaya aku.

  38. 62

    Hi

    Meh saben wong ing dhaftar Panjenengan. Nanging aku seneng alat Google dhewe GWM. Salah siji sing paling apik. Bit sing paling apik kanggo kula

    Matur nuwun kanggo dhaptar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.