5 Statistik sing Mbuktekake Piranti Sales Mobile Nggawe Performa Kanthi Dramatis

fatstax sales mobile

Kita wis nggarap platform enablement sales adhedhasar aplikasi seluler lan tablet kanggo mbantu upaya pemasaran mlebu. Iki minangka teknologi sing luar biasa sing tuwuh ing taun kepungkur.

Agen penjualan wis bosen nggoleki lan nggoleki jaminan penjualan, wis kesel sambungan antara produksi pemasaran lan kebutuhan sales, wis bosen mlebu data nalika ngirim jaminan kasebut menyang prospek. FatStax memusatkan jaminan kabeh medium lan jinis menyang platform online utawa offline sing bisa didol staf sales saka iPad utawa iPhone.

Bubar iki, perwakilan penjualan nuduhake babagan cara dheweke tampil ing ruang pamer klien sing ora kasedhiya ruang rapat, proyektor, lan ora ana koneksi Internet. Sadurunge FatStax, dheweke kudu ngrancang ulang utawa pindhah saka rapat kasebut. Nanging, dheweke nggawe aplikasi kustom ing iPad, nuduhake video, ngirim jaminan liwat aplikasi kasebut, lan nyebabake kampanye perawatan liwat CRM lan integrasi otomatisasi pemasaran. Didol

Tambah kinerja sales ora diwatesi karo FatStax. Alat Penjualan Seluler ngowahi proses sales lan ngaktifake lan nyepetake penjualan karo perusahaan sing nggunakake. Pangembalian investasi sakbenere instan:

  • 60% tim adol kinerja dhuwur nggunakake a aplikasi #sales seluler, dobel kinerja
  • 70% of # seluler-aktif #sales tim nglaporake asil investasi sing positif
  • 83% wong sales ujar alat sales seluler gawe perusahaane katon canggih
  • Bakal ana kenaikan 125% ing panggunaan aplikasi penjualan seluler ing 2 taun sabanjure
  • Pemain paling apik nggunakake teknologi sales mobile 3 kaping luwih akeh tinimbang kinerja sing kurang apik

Priksa infographic lengkap sing mbuktekake investasi alat sales seluler.

Alat Sales Mobile

One comment

  1. 1

    Muga-muga aku diijini kerja luwih akeh jam, lan diwenehi alat luwih akeh supaya bisa adol luwih akeh, nanging aku bisa ngerteni pemotongan anggaran. Nanging, bakal nyoba alat kasebut

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.