Akronim SFMC

SFMC

SFMC minangka akronim kanggo Awan Pemasaran Salesforce.

Salesforce Marketing Cloud minangka panyedhiya piranti lunak lan layanan analytics lan otomatisasi pemasaran digital. Iki diadegake ing taun 2000 kanthi jeneng ExactTarget.