SEO Akronim

SEO

SEO minangka akronim kanggo Search Engine Optimization.

Tujuan SEO yaiku kanggo mbantu situs web utawa potongan konten "ditemukake" ing internet. Mesin telusur kaya Google, Bing, lan Yahoo scan isi online kanggo relevansi. Nggunakake tembung kunci sing relevan lan tembung kunci buntut sing dawa bisa mbantu ngindeks situs kanthi bener supaya nalika pangguna nindakake panelusuran, luwih gampang ditemokake. Ana akeh faktor sing mengaruhi SEO lan variabel algoritmik sing sejatine dijaga kanthi rapet informasi kepemilikan.