Akronim GDPR

GDPR

GDPR minangka akronim kanggo Peraturan Perlindungan Data Umum.

Peraturan babagan proteksi data lan privasi ing Uni Eropa lan Wilayah Ekonomi Eropa. Iki uga alamat transfer data pribadhi ing njaba wilayah EU lan EEA.