CRM Akronim

CRM

CRM minangka akronim kanggo Manajemen Relationship Customer.

Jinis piranti lunak sing ngidini perusahaan ngatur lan nganalisa interaksi pelanggan sajrone hubungan lan siklus urip supaya bisa nambah hubungan kasebut. Piranti lunak CRM bisa mbantu sampeyan ngonversi lead, nurture sales lan mbantu nahan pelanggan.