Kepiye Cara Ngurangi Wektu Kaca Kita Kanthi 10 Detik

Kacepetan lan sosial kayane ora bisa digunakake nalika ana situs web sing apik. Kita pindhah situs menyang Flywheel (tautan afiliasi) lan nambah kinerja lan stabilitas situs iki. Nanging desain situs kita - kanthi sikil sing nyengkuyung kegiatan sosial kita ing Facebook, Twitter, Youtube lan ing Podcast - nyepetake situs kita.

Iku ala. Nalika kaca gedhe ngemot sajrone 2 detik utawa kurang, situs iki njupuk luwih saka 10 detik supaya kaca rampung. Masalahe dudu WordPress utawa Flywheel, sing dadi masalah yaiku kabeh elemen interaktif sing dimuat saka layanan liyane… Widget Facebook lan Twitter, gambar pratinjau Youtube, aplikasi Podcast, aku ora bisa ngontrol alon-alon mbukak. Nganti saiki.

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kaca kita ngemot udakara 2 detik. Kepiye carane kita nindakake? Kita nambah bagean dinamis menyang sikil sing mung mbukak nalika pangguna nggulung nganti tekan titik kasebut. Gulung nganti tekan sisih ngisor kaca ing browser (dudu seluler, app utawa tablet) lan sampeyan bakal bisa ndeleng gambar sing mbukak:

mbukak

Nggunakake jQuery, kita sejatine ora mbukak dhasar kaca nganti ana sing nggulung. Kode kasebut pancen cukup sederhana:

$ (window) .scroll (function () {if (jQuery (document) .height () == jQuery (window) .scrollTop () + jQuery (window) .height ()) {if ($ ("# placetoload" ) .text (). dawa <200) {$ ("# tambahan"). mbukak ('[dalan kebak kaca kanggo mbukak]');}}});

Sawise pangguna nggulung menyang pangkalan kaca, jQuery banjur ngekstrak isi kaca saka jalur sing wis ditemtokake lan ngemot ing div sing sampeyan pilih.

Nalika situs iki ora entuk manfaat maneh saka konten sing dimuat ing kana (amarga mesin telusuran ora nyusup), kita yakin manawa kacepetan kaca bakal mbantu peringkat, nuduhake lan keterlibatan luwih saka mbandhingake wong liya ora sabar ngenteni kaca kita supaya mbukak alon-alon. Paling apik, kaca isih nduweni kabeh elemen sing pengin diluncurake karo pengunjung ... tanpa ngorbanake kacepetan kaca.

Kita isih kudu nindakake tugas… nanging saiki wis tekan kana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.