Apa Sampeyan Nggawe Tombol Call-To-Action ing Facebook?

ajakan tumindak kanggo kaca facebook

Aku sejatine ora nggawe akeh kaca Facebook agensi kaya sing bisa ditindakake. Aku nyoba ngapikake lan bubar dikirim. Dina iki aku menyang kaca lan ngelingi pesen yen aku bisa nggawe tombol Call-To-Action langsung ing header kaca.

Cukup nyenengake amarga Facebook biasane nyingkiri strategi sing nyebabake pengunjung metu saka Facebook lan bali menyang perusahaan. Aku mesthi mikir yen kudu mbayar prekara kaya ngono! Apamaneh amarga kiriman kaca katon luwih didhelikake.

Yen sampeyan dadi administrator, sampeyan bakal bisa ndeleng opsi kasebut nalika mbukak kaca Facebook:

Gawe Tombol Call-to-Action ing Facebook

Pilihan CTA kalebu nyediakake URL kanggo seluler utawa web menyang toko Saiki, Book Now, Contact Us, Gunakake App, Dolanan, Ndaftar or Watch Video.

Pilihan Nelpon Kaca Facebook Kanggo Pilihan Aksi

Call To Action uga diukur ing Wawasan Facebook supaya sampeyan bisa ndeleng pirang-pirang wong sing ngeklik panggilan tumindak sampeyan. Persiyapan saiki!

Lan nalika sampeyan lagi nyoba, manawa sampeyan seneng Martech Zone Facebook Page!

2 Komentar

  1. 1

    Thanks Doug, nanging tindakake kabeh langkah, lan nalika pungkasan ing kaca Android. tombol "Gawe" ora nindakake apa-apa, ora rampungake persiyapan. Ana ide apa sing kudu ditindakake supaya bisa "nggawe" finis? Wis nyoba ing 2 kaca Facebook sing beda-beda sing dakasilake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.