Cara Mangan Pretzel Gourmet?

Dina Selasa aku lunga plancongan angin gedhe saka Indianapolis menyang Tampa menyang Atlanta lan bali menyang Indianapolis. Ora ana wektu kanggo ngunjungi kanca utawa kulawarga (aku malah ora nate nelpon) - mung rapat lan bali ing udara. Penerbangan kita digawe karo Airtran lan aku kaget banget.

Mbok manawa bagean paling gedhe penerbangan yaiku nggayuh tas cilik sing ana pretzel gratis lan maca paket kasebut:

Pretzel Airtran

Aku nyedhot pariwara sing cerdas lan pancen wis entuk promosi iki!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Iku pinter, aku bakal menehi wong, nanging pinter ora mbayar tagihan. Aku wonder yen njedulake pesenan.

    Air Tran nduweni struktur pasar / rute sing cukup cedhak, saengga bisa uga mung upaya kanggo nggayuh pelanggan, tinimbang gaweyan generasi bisnis.

  4. 4

    Mbayangno surprise nalika aku weruh kirim karo foto saka tas pretzel aku wis mangan sawetara dina kepungkur ing pesawat saka Ohio kanggo / saka Orlando, Fla! Iklan sing apik tenan, ta?

    Bener, kiriman iki minangka alesan sing apik kanggo aku nulis komentar amarga aku nyoba nggunakake formulir kontak kanggo takon sampeyan kenapa aku bisa duwe masalah ing blogku. Aku wis njaluk wong ora kaetung ngirim pesen tes nggunakake formulir sampeyan nanging ora bisa digunakake kanggo sawetara alasan. Iku ora teka ing emailku.

    Siji-sijine sing bisa dakpikirake yaiku email sing daklebokake ing formulir kontak sampeyan yaiku email sing padha karo sing digunakake ing panel admin. Apa bisa dadi alesan?

    Amarga sampeyan ora nanggapi pesenku liwat formulir kontak, aku mikir yen ana masalah karo sapa wae, kalebu aku sing nggunakake.

    Tulung kandani.

    Stephen

    • 5

      Hai Stephen,

      Aku ora yakin apa masalahe. Email kula liwat formulir kontak karo kaca sing sampeyan ngirim saka. Plugin nggunakake kemampuan mail WordPress supaya ngirim pesen kaya sing bakal ditindakake blog sampeyan.

      Thanks!
      Doug

  5. 6

    Doug:

    Aku nindakake kaya sing dijaluk lan ngisi formulir kontak, nggunakake alamat email normalku (stephen(at)sjhopson(dot)com, aku bener-bener nyoba ngubungi sampeyan liwat formulir kontak nanging ora tau krungu maneh saka sampeyan. Iku nggawe aku kepingin weruh yen ana ana sing salah karo formulir kontak sampeyan.

    Nalika aku nulis pesen liwat formulir kontak, saben aku nggunakake alamat email sing kasebut ing ndhuwur, wong-wong sing pengin tekan aku liwat formulir kontak ing blogku ora tau entuk pesen. Aku ora tau nampa wong-wong mau.

    Nanging, nalika aku ngganti alamat email menyang sjhopson (at) yahoo (dot) com, pesen liwat formulir kontak ing situsku teka liwat.

    Apa sampeyan mikir iki ana hubungane karo kasunyatan manawa alamat stephen (ing) sjhopson (dot) com digunakake minangka alamat email administrator? Apa bisa ana hubungane?

    Aku bingung, ora ngerti apa sing ngalangi aku nggunakake alamat email utama: stephen (ing) sjhopson (dot) com minangka alamat sing digunakake formulir kontak kanggo nerusake pesen.

    stephen

  6. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.