Cara Mangan Pretzel Gourmet?

Dina Selasa aku lunga plancongan angin gedhe saka Indianapolis menyang Tampa menyang Atlanta lan bali menyang Indianapolis. Ora ana wektu kanggo ngunjungi kanca utawa kulawarga (aku malah ora nate nelpon) - mung rapat lan bali ing udara. Penerbangan kita digawe karo Airtran lan aku kaget banget.

Mbok manawa bagean paling gedhe penerbangan yaiku nggayuh tas cilik sing ana pretzel gratis lan maca paket kasebut:

Airtran Pretzels

Aku nyedhot pariwara sing cerdas lan pancen wis entuk promosi iki!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Wis pinter, aku bakal menehi, nanging sing cerdas ora mbayar tagihan. Aku kepengin weruh yen nggawe pesenan.

    Air Tran nduweni struktur pasar / rute sing cukup apik, mula bisa uga mung upaya kanggo nggayuh pelanggan, tinimbang gaweyan generasi bisnis.

  4. 4

    Bayangake rasa kagetku nalika ndeleng kiriman sampeyan kanthi foto tas pretzel sing aku wis mangan sawetara dina kepungkur nalika pesawat saka Ohio menyang / saka Orlando, Fla! Pariwara sing nggumunake, ya?

    Sejatine, kiriman iki minangka alesan sing apik kanggo aku nulis komentar amarga aku nyoba nggunakake formulir kontak sampeyan kanggo takon apa sebabe aku duwe masalah ing blog. Aku wis njaluk akeh wong ngirim pesen tes nganggo formulir sampeyan nanging ora bisa digunakake amarga ana sebab. Ora teka ing emailku.

    Siji-sijine sing bisa dakpikirake yaiku email sing dak lebokake ing formulir kontak sampeyan yaiku email sing padha sing digunakake ing panel admin. Apa bisa dadi sebabe?

    Amarga sampeyan durung nanggapi pesenku liwat formulir kontak sampeyan, aku kepengin weruh apa ana masalah karo sapa wae, kalebu aku sing nggunakake.

    Tulung kandani.

    Stephen

    • 5

      Hai Stephen,

      Aku ora yakin apa masalahe. Kirimake email liwat formulir kontak karo kaca sing sampeyan kirimake. Plugin kasebut nggunakake kemampuan surat WordPress dadi ngirim pesen kaya blog sampeyan.

      Thanks!
      Doug

  5. 6

    Doug:

    Aku nindakake kaya sing dijaluk lan ngisi formulir kontak sampeyan, nggunakake alamat email normal (stephen (at) sjhopson (dot) com Aku bener-bener nyoba ngubungi sampeyan liwat formulir kontak nanging ora nate diwartakake maneh. Aku kepengin weruh apa ana ana sing salah karo formulir kontak sampeyan.

    Nalika aku nulis pesen liwat formulir kontak, kapan wae aku nggunakake alamat email sing kasebut ing ndhuwur, wong-wong sing pengin nyedhaki aku liwat formulir kontak sampeyan ing blogku ora nate pesen. Aku ora nate nampa.

    Nanging, nalika aku ngganti alamat email menyang sjhopson (at) yahoo (dot) com, pesen liwat formulir kontak sampeyan ing situsku bisa ditrapake.

    Apa sampeyan mikir iki ana gandhengane karo kasunyatan manawa alamat com stephen (at) sjhopson (dot) digunakake minangka alamat email administrator? Apa bisa ana hubungane?

    Aku bingung, ora bisa ngerti apa sing ngalangi aku nggunakake alamat email utama: stephen (at) sjhopson (dot) com minangka alamat sing digunakake formulir kontak sampeyan kanggo ngirim pesen.

    stephen

  6. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.