Alat MarketingVideo Pemasaran & Penjualan

Airgram: Ningkatake Produktivitas Rapat Kanthi Ngotomatisasi Cathetan Rapat Pemasaran lan Klien

Kanthi tuku Twitter Elon Musk, dheweke kepeksa nindakake sawetara tindakan drastis kanggo nyuda biaya, nambah produktivitas karyawan, lan nglindhungi masa depan platform kasebut. Mesthine ora kaget yen memo internal sing bocor saka Musk babagan nambah produktivitas duwe fokus gedhe ing rapat. Kanggo paraphrase, kang 6 tombol kanggo produktivitas edan sing:

  1. Nyegah gedhe Rapat-rapat
  2. Ninggalake a patemon yen sampeyan ora nyumbang
  3. Lali rentengan dhawuh
  4. Cetha, ora pinter
  5. Kerep kelangan Rapat-rapat
  6. Gunakake akal sehat

Aku wis ditulis ing dawa bab rapat-rapat lan carane padha asring ing mati produktivitas, lan aku uga nyakup tips babagan nekani lan rapat-rapat sing produktif. Minangka konsultan, akeh implementasine duwe garis wektu sing tantangan lan anggaran sing ketat… mula rapat-rapat dadi penting kanggo pangiriman layanan. Kita wis ndeleng akeh banget agensi lan konsultan ngobong anggaran klien kanthi numpuk rapat sing kebak personel… kabeh dibayar saben jam. Napa kita mbuwang produktivitas 6 jam kerja kanthi nduwe 6 wong rawuh ing rapat 1 jam?

Cathetan Pertemuan

Saliyane saben rapat duwe tujuan sing bisa diukur, lan saben peserta diwenehi kabar babagan kontribusi, aku mesthi menehi rekomendasi agenda, penjaga wektu, penjaga gerbang, lan juru tulis. Agenda kasebut kanthi jelas nggambarake wektu sing ditindakake ing saben topik, penjaga wektu supaya saben wong ing wektu, penjaga gerbang njaga kabeh wong ing topik, lan juru tulis ngumpulake takeaways kritis lan rencana tumindak sing metu (sing duwe tanggung jawab, apa sing bisa dikirim, lan apa tanggal kadaluwarsa).

Cathetan rapat penting banget kanggo rapat sing produktif supaya sampeyan bisa nyebarake kawruh lan kemajuan sing dituduhake karo wong ing njaba tim lan uga tanggung jawab wong ing njero. Mesthi, luwih suwe rapat kasebut lan luwih akeh anggota - luwih angel kanggo njupuk sorotan informasi sing dituduhake.

Airgram: Asisten AI Cathetan Sampeyan

Ketik pangolahan basa alami (NLP), machine learning (ML), lan kecerdasan buatan (AI). Kanthi platform kaya Airgram, sampeyan bisa nggabungake platform karo Zoom, Microsoft Teams, utawa Google Meet lan platform nindakake liyane. Kanthi otomatis gabung, nyathet, lan nyathet nggunakake AI sing cerdas. Ningkatake produktivitas rapat kanthi:

  • Perencanaan Rapat - ngembangake agenda rapat lan bareng-bareng kanthi bebarengan supaya saben wong tetep ing topik lan tepat wektu.
  • Rapat Agenda – tetep menyang agenda rapat lan aja kuwatir babagan carane rapat kasebut didokumentasikake amarga transkripsi langsung.
  • Ulasan Rapat - ngatur kabeh cathetan, transkripsi, lan rekaman ing siji ruang kerja. Tindakake tumindak kanggo mesthekake yen keputusan kasebut ditindakake.

Anggota tim bisa kolaborasi kanthi nyata-nyata ing ruang kerja rapat sampeyan kanggo nambah komentar, nuduhake umpan balik, lan nemtokake item tumindak kanthi tanggal sing ditemtokake. Sawise rapat, sampeyan bisa klip lan nuduhake cuplikan rapat, utawa ngekspor cathetan lan transkrip menyang Notion, Google Docs, Word, utawa Slack.

Airgram kerjane mung… sampeyan mlebu menyang aplikasi rapat, ngakoni bot Airgram, lan sampeyan wis siyap!

Kita nggunakake Airgram utamane kanggo ngrekam lan transkripsi rapat karo para pelanggan, lan kadhangkala kanggo ngrekam rapat internal (luwih strategis). Aku seneng item tumindak, iku gampang kanggo elinga apa sing mestine kanggo nindakake sawise telpon. Uga, aku seneng yen rencana kasebut menehi keluwesan kanggo tim cilik.

EylĂĽl N, Spesialis Dhukungan Pelanggan ing G2

Pengembalian investasi cepet, ngirit biaya karyawan nyata kanggo ngrekam rapat sampeyan minangka tabungan gedhe kanthi platform sing terjangkau. Airgram. Nyatane, rega Airgram diwiwiti kanthi gratis kanggo 5 rapat pertama nganti 1 jam saben lan kalebu cathetan kolaboratif sing ndhukung transkripsi langsung saka 8 basa sing beda. Versi mbayar kalebu kemampuan kanggo ngekstrak topik, ngrekam nganti 2 jam saben rapat, nggawe lan ngekspor aset rapat, lsp. Ana uga versi tim sing nduweni administratif ing ngendi akeh anggota tim bisa kolaborasi.

Ndaftar Kanggo Airgram Gratis

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Airgram lan nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web