Kadhangkala Mac Apa Smart Ora

iTunesYen aku takon marang teknolog apa format file swara utama ing Internet lan sateruse, dheweke kudu ujar MP3. Iki minangka standar sing dikompresi banget sing njaga kualitas swara sing dirungokake manungsa. Mangkene, yen aku Apple (utawa Microsoft), aku bisa uga nawakake MP3 minangka konversi file umum ing antarane programku.

Jinis file default Apple yaiku aiff. Apa kabeh krungu? Kajaba sampeyan nggunakake Mac, bisa uga ora.

Kanggo sampeyan guru Mac, aku bisa uga ora bisa milih. Tulung aku yen aku salah, nanging aku wis nemoni sawetara program sadurunge bisa ngerti kepiye cara ngowahi aiff file menyang MP3.

Garageband? Ora.
Soundtrack? Ora.
Pro Quicktime? Ora.

Dadi, aku nindakake Googling kanggo aiff to mp3 lan temokake pirang-pirang artikel babagan nggunakake iTunes (Sampeyan ngerti, piranti lunak GRATIS kasebut) lan mesthine bisa uga. Sampeyan mung nyetel setelan Impor menyang Impor file menyang jinis file MP3.

Keren! Dadi aku ngimpor file sing direkam menyang iTunes, voila! Ummm… ora ana voila.

Iki pancen wiwit nyedhot.

Pungkasane, aku klik-tengen ing file swara ing iTunes lan aku weruh ... ana…Ngonversi menyang MP3. Gusti tresna kula. Jagad iki adil. Sawise sakjam, pungkasane aku bisa ngowahi file iki. Rampung!

Saiki aku mung ngerti dununge ...

Aku pungkasane ngerti carane nyalin File MP3 saka iTunes lan lebokake ing situsku. Aku mung ngerti yen RIAA ana mburi iki piye wae. Aku ora percaya manawa saben aplikasi swara modern ora duwe fitur sing jelas kanggo bisa digunakake karo MP3 kanthi standar utawa ngekspor kanthi otomatis ing MP3. Guyonan

10 Komentar

  1. 1

    Aku butuh sawetara wektu kanggo sadhar carane ngowahi dadi MP3 ing mac.

    File kasebut kudu ana ing direktori musik iTunes standar. Nanging cara sing paling gampang yaiku nyeret file kasebut langsung saka dhaptar lagu iTunes menyang desktop utawa folder apa wae. 😉

  2. 4

    Aku mikir manawa masalah konversi mp3 ana gandhengane karo hak-hak mp3. Kayane aku maca ing endi wae manawa kode kasebut kudu ora ana ing piranti lunak ritel. Kayane akurat. Tulung koreksi aku yen aku salah.

  3. 5
    • 6
      • 7

        Doug: Umume, luwih gampang tinimbang sing sampeyan ngarepake. Nanging aku setuju: cara carane iTunes (lan iPhoto, prakara kasebut) ngatasi prekara-prekara sing bisa uga mbingungake.

  4. 8
  5. 9

    .aiff minangka format sing ora ngompres audio. Apik banget yen sampeyan kerja kanthi profesional nganggo swara (kaya sawetara pangguna mac; sawise grafis lan video, editing swara minangka aplikasi kaping telu sing paling akeh digunakake kanggo Mac).

    Ngandika, aku uga kaget yen QT ora ngowahi dadi MP3.

    Yen sampeyan kudu ngowahi file swara kanthi rutin, aku bisa menehi saran aplikasi $ 10 Konverter Suara.

    Nalika nggoleki piranti lunak Mac, aku nyaranake Nganyari Mac liwat Google.

  6. 10

    Pas karo judhul entri blog iki:
    Akeh prekara sing nyebabake aku ngerti babagan macs. Aku wis nggunakake rong sistem kasebut nganti pirang-pirang taun lan aku nganggep aku mumpuni kanggo nggawe statemumen kasebut. Aku pegel nalika tombol "Expand" nggawe windows ... mung rada gedhe. Kajaba iku, kenapa aku ora bisa nyeret pinggiran pigura jendhela kanggo ngowahi ukurane? Lan ngapa tombol mbusak ora bisa digunakake kaya tombol mbusak nyata?

    Aku tau ndeleng desainer veteran mateni G3 amarga tombol daya katon kaya tombol eject cd. Desain intuisi? mbok ora.

    Aku bisa terus lan terus 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.