6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Conto Alat AI ing Pemasaran

Kapinteran gawean (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas-tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet!

Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane.

Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara alat AI paling apik kanggo para pemasar sing bisa nambah konversi kampanye, ngoptimalake efisiensi, lan nambah visibilitas situs web:

AI-Dipandu Marketing Influencer

IMAI minangka platform marketing influencer sing didorong AI sing ngidini kita nemokake influencer sing tepat kanggo merek, nglacak kinerja, lan ngukur ROI. Bahan utama ing IMAI yaiku alat panemuan influencer AI sing kuat sing bisa nggoleki lan ngumpulake data babagan influencer paling niche ing Instagram, Youtube, lan TikTok. 

AI menehi kesempatan kanggo merek kanggo nemokake lan target paling influencer niche ing industri. Kemampuan AI kanggo nemokake influencer kanthi cepet ngidini IMAI duwe salah sawijining database sing paling kuat.

Amra Beganovich, CEO saka agensi pemasaran digital Amra & Elma

Contone, pabrikan mobil sing pengin nemokake pengaruh mobil mung kasengsem ing mobil olahraga bakal bisa nemokake duta merek potensial khusus nggunakake AI tanpa kudu nggoleki kanthi manual ing media sosial. Kemampuan iki kanggo zona ing bakat sing paling cocog karo demografi target merek mbantu nambah konversi influencer lan ngoptimalake ROI kampanye. 

Entuk Demo IMAI

AI-Dipandu Nggawe konten

Quillbot minangka asisten nulis sing didhukung AI sing bisa mbantu nggawe konten sing luwih apik, luwih cepet. Iki nggunakake pangolahan basa alami (NLP) kanggo nganalisa teks lan menehi saran babagan carane nambah tulisan. Contone, Quillbot bisa menehi saran tembung utawa frasa alternatif, nyaranake sinonim, utawa malah menehi tips tata basa.

Nggunakake AI kanggo mbantu nggawe konten ngidini kita nambah kemampuan pasar lan personalisasi situs web lan konten media sosial. Contone, AI ngidini kita nambah daya tarik saka kaca kebangkrutan utawa kiriman blog kanthi menehi saran babagan tembung utawa ekspresi sing bisa uga muni banget lan mboseni. 

Eliza Medley, manajer konten kanggo Hostinger

Quillbot duwe sawetara fitur sing bisa mbantu kalebu pandhuan gaya, pemeriksa plagiarisme, lan skor sing bisa diwaca. AI bisa menehi tuntunan babagan nulis ulang artikel utawa ukara lan nggawe luwih nyenengake.  

Coba Quillbot

AI-Dipandu Manajemen Media Sosial

MeetEdgar minangka alat manajemen media sosial sing didhukung AI sing mbantu ngotomatisasi postingan media sosial. Iki ngidini kita nggawe ember konten adhedhasar topik, tembung kunci, utawa malah hashtag. Piranti lunak banjur ngisi ember kasebut kanthi konten saka macem-macem sumber, kalebu feed RSS, blog, lan artikel.

Tetep ing ndhuwur tren nyedhiyakake merek kesempatan kanggo nggawe konten sing migunani kanggo pamirsa. Kanthi nggunakake AI kanggo ngumpulake data paling anyar sing relevan karo industri, kita bisa ngoptimalake strategi media sosial supaya bisa nyambung luwih apik karo pamirsa. 

Reynald Fasciaux, COO saka sinau

MeetEdgar ngidini kita uga nggawe jadwal kiriman luwih dhisik, lan njamin konten kita dikirim ing wektu sing paling apik kanggo keterlibatan. Contone, yen kita duwe postingan blog sing pengin dituduhake ing media sosial, MeetEdgar bakal ngidini kita ngoptimalake dhisik kanggo warta industri sing paling menarik lan paling anyar, banjur bakal nuduhake kiriman kasebut ing wektu tartamtu adhedhasar aktivitas pamirsa. pola-pola. 

Coba Edgar gratis

AI-Dipandu Generasi Lead

LeadiQ minangka alat generasi timbal sing didhukung AI sing mbantu kita nemokake lan entuk kualifikasi, luwih cepet.

LeadiQ nggunakake sawetara sumber data sing beda kanggo nemokake timbal, kalebu media sosial, papan kerja, lan direktori bisnis. Sawise LeadIQ nemokake timbal, bakal nggunakake NLP kanggo nganalisa kehadiran online timbal lan menehi skor timbal adhedhasar kemungkinan kasengsem ing produk utawa layanan kita.

Nggunakake AI kanggo ngotomatisasi upaya pangembangan bisnis menehi kesempatan kanggo luwih ngiyatake kualitas hubungan antarane merek lan pelanggan. Iki menehi kesempatan kanggo luwih fokus ing aspek manungsa saka hubungan kasebut kanthi ngirit wektu ing proses panemuan klien manual lan kadhangkala banget rumit. 

Berina Karic, manager marketing ing Agensi Pemasaran Influencer Top

LeadiQ bisa digunakake kanggo nyiyapake kampanye nurturing timbal otomatis, supaya kita bisa terus melu karo timbal kita sanajan lagi ora siyap langsung tuku. Contone, kita bisa nyiyapake piranti lunak kanggo ngirim serangkaian email menyang pimpinan liwat wektu, utawa malah nelpon yen durung nanggapi email sampeyan.

Mulai Kanthi LeadiQ Gratis

Optimization Search Engine sing Didorong AI

Moz Pro yaiku Optimasi Mesin Telusur sing didhukung AI (SEO) alat sing mbantu ningkatake peringkat situs web ing mesin telusur.

Moz Pro nggunakake sawetara sumber data sing beda kanggo nganalisa situs web lan menehi saran babagan carane nambah SEO merek. 

Moz ngidini kita zona ing syarat-syarat kangelan kurang, lan nemokake tembung kunci niche sing bisa diabaikan dening saingan. Iki menehi kesempatan kanggo ngembangake strategi pemasaran konten sing adhedhasar pendekatan analitis tinimbang ngira-ira, yaiku nggawe kiriman utawa kaca kebangkrutan sing miturut teori apik nanging bisa uga ora nampa lalu lintas. 

Chris Zacher, Strategi Pemasaran Konten ing Intergrowth

Moz Pro mbantu nemokake tembung kunci sing paling efisien kanggo target, menehi saran kanggo nambah judhul situs web lan tag meta, lan nglacak rangking saka wektu. Nduwe sawetara fitur liyane sing bisa mbantu nambah SEO merek, kalebu alat link-bangunan, alat audit situs, lan alat analisis kompetitif.

Miwiti Uji Coba Moz Pro

AI-Dipandu Pengeditan Foto

Luminar AI minangka editor foto sing nggunakake AI kanggo nyederhanakake panyuntingan foto lan bisa diakses kanggo pamula utawa fotografer sing pengin nyunting kanthi cepet. Iki menehi pangguna kemampuan kanggo nggawe gambar kaya Photoshop kanthi mung sawetara klik kanthi maca gambar kanthi otomatis lan ngenali macem-macem aspek, kalebu latar mburi, fitur pasuryan, sandhangan, lan liya-liyane.

Luminar menehi kesempatan kanggo para ahli non-Photoshop kanggo nggawe potongan konten sing luar biasa sing luwih cenderung nampa keterlibatan lan konversi. Mung sawetara klik, kita bisa nyetel latar mburi gambar, kulit alus, mripat padhang, lan ngrampungake tugas liyane sing biasane mbutuhake jam editing. 

llija Sekulov, Pemasaran Digital & SEO ing Mailbutler

Priksa Luminar AI

Masa Depan AI ing Pemasaran 

Alat AI bisa ningkatake upaya marketing kanthi nyata kanthi ngidini para pemasar nambah efisiensi, nambah visibilitas, ngedongkrak konversi, lan liya-liyane! Dheweke cepet dadi bagean saka upaya pemasaran saben dinane lan bisa uga bakal dadi akeh tugas sing ditindakake nalika ngembangake merek. Kanthi nggunakake AI kanggo ngoptimalake kampanye, kita bisa ngotomatisasi tugas, nggawe marketing pribadhi, lan pungkasane nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet!