Agreedo: Nggawe Rapat Luwih Produktif

rapat ora produktif

Nalika aku kerja ing perusahaan perangkat lunak gedhe, aku tau mandheg rapat minangka tes. Tim Manajemen Produk wis rapat dijadwal kabeh minggu lan kadang 8 jam saben dina… rapat karo klien, sales, marketing, pengembangan, lan dhukungan. Iku edan. Edan amarga organisasi kasebut seneng ketemu nanging ora nate nyekel pegaweane tanggung jawab kanggo ngrampungake apa wae kanthi rapat.

Dadi, suwene 2 minggu aku ora melu rapat. Wong-wong sing komentar bakal menehi komentar yen aku ora ana, sawetara rekan kerja bakal guyon utawa nesu ... nanging pungkasane, bosku nalika semana ora peduli. Dheweke ora preduli amarga Pendhaftaran produktivitas mundhak sacara dramatis. Masalahe yaiku rapat-rapat nggawe lumpuh organisasi ... lan lumpuh. Ngopo Sacara sederhana - masarakat ora nate sinau babagan nalika mbukak rapat utawa kepiye nggawe rapat sing produktif. Sayange, dudu bab sing diwulangake ing perguruan tinggi.

Aku wis ditulis bab rapat cukup ... dheweke dadi pet peeve. Aku malah nindakake presentasi kasebut rapat-rapat tanggung jawab kanggo matine produktivitas Amerika. Iki uga alesan liyane sing aku tresnani a Asil Mung Lingkungan Bisa. Yen rapat ora direncanakake lan dijadwalake kanthi bener, mbuwang-mbuwang wektu kanggo kabeh wong. Yen sampeyan duwe 5 wong ing kamar ing perusahaan, kemungkinan rapat sampeyan regane $ 500 sak jam. Apa sampeyan bakal duwe akeh yen sampeyan mikir kaya ngono?

Saiki bisa uga ana sawetara teknologi sing bisa nulungi organisasi sampeyan. SetujuDo minangka piranti lunak gratis minangka aplikasi layanan (SaaS) sing ngidini sampeyan supaya rapat bisa dijadwalake, adhedhasar asil, kolaboratif lan sing paling penting - produktif.

  • Sadurunge rapat: AgreeDo mbantu sampeyan nggawe agenda rapat. Ayo kabeh peserta kolaborasi ing agenda sadurunge rapat, supaya kabeh wong siyap.
  • Sajrone rapat: Apa rapat umum, utawa diskusi ad-hoc, wenehi menit rapat nganggo AgreeDo. Iki mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah penting kaya tugas, keputusan, utawa mung cathetan.
  • Sawise rapat: Kirim menit rapat kanggo kabeh pamiarsa lan kolaborasi ing asil. AgreeDo mbantu sampeyan nglacak tugas lan supaya jadwal jadwal tindak lanjut kanthi gampang.

Antarmuka saka SetujuDo berorientasi karo asil:
sarujuk s

Lan sampeyan bisa mriksa tugas rapat kapan wae ing antarmuka:
mriksa 1 s

Yen perusahaan sampeyan lagi lara rapat lan butuh pitulung, nyurung karyawan sampeyan nggunakake AgreeDo bisa ngowahi organisasi sampeyan! Ndhaptar kanggo AgreeDo kanggo free.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.