Agorapulse: Inbox sing Sederhana, Unified Kanggo Manajemen Media Sosial

Manajemen Media Sosial Agorapulse

Swara dasawarsa kepungkur, ing Dunia Pemasaran Media Sosial, aku ketemu wong sing apikan banget lan trampil Emeric Ernoult - pangadeg lan CEO saka Agorapulse. Pasar alat manajemen Media Sosial rame. Diwenehake. Nanging Agorapulse nganggep media sosial amarga perusahaan kudu… proses.

Luwih angel milih alat sing cocog (utawa alat) kanggo kabutuhan. Kanggo sapa wae (kaya aku) sing nyoba ngatur macem-macem akun sing rusak lan rame karo SPAM lan lapangan penjualan, Agorapulse rame-rame. Supaya luwih parah, vendor alat ngganti tawaran lan model rega akeh, biasane ngunggahake rega utawa pindhah saka layanan mandiri sing terjangkau dadi tarif perusahaan sing paling dhuwur.

Agorapulse minangka alat manajemen Media Sosial sing dakkarepake bisa ditrapake. Pramila aku nggunakake saben dina lan nyaranake kanggo saben klien…

Ora ana maneh lam Inbox. Saben mlebu, aku bakal ndeleng kothak mlebu saben akun kanthi pratandha pirang-pirang barang sing nunggu aku ditinjau.

Nalika pindhah menyang Agorapulse lan entuk titik ing kothak mlebu sing njupuk pesen langsung, bisa ngrungokake, lan kita bisa narik komentar pariwara ing papan sing padha, kita bisa nggunakake kaya sing digunakake kothak mlebu liyane ing sistem tiket kita.

Jamie Mendelsohn - Lovepop

Kothak mlebu Sosial Bersatu sing Dirancang kanggo Ngirit Wektu

Agorapulse wis kabentuk sawijining Kothak Sosial Sosial kanggo mbantu sampeyan entuk Inbox Zero kanthi cepet lan gampang. Kabeh pesen, komentar, lan sebutan anyar, kanggo Facebook, Twitter, lan Instagram, ditampilake kanthi gawan a kanggo maneh saring kanggo mbantu fokus ing item paling anyar lan tetep ing kana nganti sampeyan mriksa saben wong utawa mriksa kabeh kanthi klik siji tombol. Kabeh obrolan sampeyan ana ing sak papan sing bisa ngatur, ngatur, menehi, lan menehi label saben obrolan karo organisasi sampeyan.

  • Influencers - Deleng jeneng lan profil pangirim kanggo saben sebutan. Tambah label sing cocog kanggo ngategorikake pangguna lan cathetan internal kanggo nyedhiyakake konteks menyang tim sampeyan.
  • Komentar Iklan Facebook lan Iklan Instagram - Nyinkronake kabeh komentar iklan sampeyan. Nampa statistik sanalika sampeyan pengin supaya kanthi kronologis.
  • Alat kothak mlebu - Filter kothak mlebu, balesan disimpen, tumindak akeh, terjemahan siji-klik, tugas tim — entuk kabeh, ora preduli rencana sing sampeyan pilih.

Mulai Akun Agorapulse Gratis

Inbox Sosial Unified Agorapulse

Penerbitan Media Sosial Intuisi

Agorapulse ngidini tim sampeyan ngoptimalake, kolaborasi, lan ngatur kiriman media sosial kanggo gawe jadwal, nyetujoni, lan nerbitake postingan supaya bisa entuk kinerja sing paling apik ing saben jaringan sosial.

  • Kolaborasi Tim - Nuduhake cathetan, nglacak item tumindak, lan ndeleng sapa sing komunikasi — kanthi nyata.
  • Tanggalan sing Dituduhake - Pangguna bisa nampa, nolak, utawa menehi tanggapan babagan kiriman individu. Sampeyan lan klien uga bisa ndeleng kabeh isi sing dijadwalake, diterbitake, disetujoni, lan ditolak.
  • Antrian Penerbitan Media Sosials - Nggawe kategori antrian kanggo gawe jadwal kiriman konten lan kampanye sing gegandhengan. Priksa manawa sampeyan duwe saldo konten sajrone minggu, kabeh sekilas.

Penerbitan Media Sosial lan Kalender Kolaboratif

Mulai Akun Agorapulse Gratis

Ngawasi Media Sosial

Rungokake obrolan media sosial babagan merek, kompetisi, lan papan sampeyan. Nanggepi konversi kanthi cepet.

  • Filter - Fokus karo sing penting karo parameter telusuran YouTube lan Twitter. Bor spesifikasi liwat operator boolean kanggo entuk apa sing sampeyan karepake.
  • Ngatur - Tandhani strategi konten sampeyan kanthi menehi label item, kayata kiriman penting, kegiatan pesaing, lan umpan balik pelanggan supaya gampang dijaluk lan ditanggepi.
  • Nggoleki - Tetep dadi pelanggan, prospek, lan peluang bisnis anyar sing potensial - tanpa watesan.

Pemantauan Media Sosial kanthi Agorapulse

Mulai Akun Agorapulse Gratis

Metrik lan Pelaporan Media Sosial

Ndeteksi konten sing paling pas, endi, lan kapan. Lacak tren lan kinerja tim sampeyan lan entuk rekomendasi babagan inisiatif konten sosial sabanjure kanthi data prilaku pangguna.

  • fokus - Temokake jangkauan organik, jangkauan mbayar, total tekan, klik, lan nomer pangguna sing melu konten sampeyan.
  • Ndeteksi - Deleng pirang-pirang pengikut sing entuk utawa ilang, kaping pirang-pirang konten ditampilake, lan interaksi karo konten sampeyan.
  • Ngukur - Ngawasi wektu respons kanthi gampang kanggo saben anggota tim kanggo mesthekake kabeh obrolan merek mlebu ditangani kanthi cepet. Lacak balesan lan komentar sing ditinjau, didhelikake, lan dibusak.
  • Laporan Kakuatan - Gawe laporan khusus adhedhasar metrik lan rentang tanggal sing sampeyan pilih, ing macem-macem profil sosial. Sampeyan uga bisa mbandhingake periode wektu lan nyetel laporan sing dijadwalake kanthi otomatis menyang email.

Metrik lan Pelaporan Media Sosial karo Agorapulse

Data kaya mangkene iki gampang ditampilake pakaryan sing ditindakake dening wong sing ngatur saben akun. Tambah gedhe kanggo agensi utawa manajer komunitas lepas.

Mulai Akun Agorapulse Gratis

Platform Manajemen Media Sosial Kanggo Agensi

Goleki alat manajemen media sosial agensi paling gedhe - regane kanggo tim sing akeh.

  • Reporting - Gawe lan enggo bareng ringkesan kanthi gampang lan nyelametake konten sosial, keterlibatan, lan tuwuhane klien sampeyan. Entuk ton pilihan pangaturan dhewe.
  • Persetujuan Konten - Nawakake proses persetujuan sing lancar banget. Gunakake siji tanggalan kanggo profil sosial sing diidini. Nalika nambah klien, sampeyan bisa nambah tanggalan.
  • Tumindak - Admin, editor, moderator, tamu — menehi peran kanggo klien lan karyawan anyar. Saben peran beda-beda ing akses menyang posting, balesan, lan laporan.

Proses Persetujuan Konten kanthi Agorapulse

Mulai Akun Agorapulse Gratis

Aplikasi Seluler Manajemen Media Sosial

Penting banget yen aku duwe aplikasi seluler kanggo ngatur akun media sosial nalika mbukak, lan aplikasi seluler Agorapulse iku kabeh sing dak butuhake! Aku bisa ngatur kabeh penerbitan kanthi gampang lan gampang saka Inbox Sosial app!

Aplikasi Seluler Manajemen Media Sosial Agorapulse

Mulai Akun Agorapulse Gratis

pambocoran: Aku minangka pangguna sing seneng, penggemar, lan afiliasi Agorapulse! Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

3 Komentar

  1. 1

    Douglass,

    Aku wis nyoba demo lan kuciwa banget karo ing ngisor iki:
    1. Ora bisa gawe jadwal postingan reoccurring.
    2. Ora nduweni kemampuan kanggo nyimpen draf kiriman
    3. Tarik saka kiriman sadurunge banjur gunakake maneh.

    Apa sampeyan wis ngobrol karo wong ing Agorapulse babagan upgrade "alat penerbitan"? Aku nyoba kanggo nemtokake manawa kita pengin terus utawa ora. Apa ana peta dalan fitur sing bisa dideleng ing endi wae?

    • 2

      Hai Jp # 1 ora kena dileksanakake amarga bakal nglanggar properti sosial. Twitter, Facebook lan LinkedIn ora ngidini nganyari postingan sing bola-bali. # 2 minangka fitur sing menarik lan katon apik banget. # 3 bisa uga dadi masalah karo # 1. Aku bakal ngirim kontak ing Agorapulse utas iki kanggo menehi komentar.

  2. 3

    Hei Jp, umpan balik sing apik! Matur nuwun wis menehi wektu kanggo nanggapi Doug 🙂
    Sejatine Jp, sampeyan pancen bener, ana sawetara fitur utama sing ilang ing alat penerbitan. Warta sing apik yaiku: kita wis wiwit nggarap dheweke 2 wulan kepungkur lan dheweke bakal teka, bisa uga diwiwiti wulan September:
    - Antrian kanggo saben akun, ing endi sampeyan bisa nggawe antrian konten sing padha kaping pirang-pirang (yen mesthi ijo, mesthi ora ana gunané 😉
    - Tampilan tanggalan sing ramah pangguna (pangguna seneng karo tampilan konten).
    Sedhela maneh, kita bakal nambah penerbitan multi akun (nerbitake kabeh utawa ngilangi akun sekaligus). Banjur, kita bakal nambah LinkedIn, banjur Instagram, banjur bisa uga G + (isih kepingin weruh sing siji).
    Dadi, luwih becik ngenteni sewulan maneh, utamane amarga kita bakal nganyarke maneh aplikasi seluler sajrone wektu kasebut (pengajuan menyang toko app dina iki sawise taun pembangunan 🙂
    Cheers!
    Emeric

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.