5 Kauntungan Marketing Agile Nduweni Proses Pemasaran Tradisional

Metodologi Agile

Nalika organisasi pangembangan tuwuh ukuran lan ruang lingkup, dheweke wiwit akeh masalah. Organisasi gedhe bisa uga ngeculake triwulanan karo atusan pangembang sing nulis ewonan baris kode sing bisa digunakake kanthi lokal, nanging nyebabake nyeri sirah lan tabrakan ing hilir minangka jaminan kualitas. Tabrakan kasebut bakal nyebabake fitur sing diilangi, telat kanggo diluncurake, lan rapat munggah lan mudhun saka rantai komando kanggo nyoba lan mbusak hambatan. Metodologi sing lincah nawakake pendekatan sing beda, nggunakake tim kolaboratif, kekuwatan kanggo ndorong asil jangka panjang liwat seri sprint.

Strategi pemasaran saiki mbutuhake perusahaan maju liwat lelungan pemasaran sing lincah kanggo mesthekake strategi pro-aktif, omni-saluran bisa nggayuh tujuan umum organisasi. Dadi proses sing padha sing mbantu nglancarake lan nyepetake pangembangan perusahaan wis ditrapake kanggo tim pemasaran. Ing infographic iki saka CMG Partners, padha ngrujuk Pemasaran Agile minangka Sistem Operasi Anyar kanggo Pemasaran.

Keuntungan Marketing Agile

  1. Nindakake gaweyan sing bener - para pemasar fokus karo apa sing dibutuhake pelanggan tinimbang proses internal, warisan lan hirarkis sing terus aktif.
  2. Eksekusi ing wektu sing tepat - kanthi nyepetake siklus lan prioritasake kampanye lan upaya, para pemasar bisa nanggapi luwih cepet kanggo kabutuhan pelanggan.
  3. Tekan wong sing bener - tim kolaborasi lan strategi proaktif nargetake pelanggan sing bener kanthi pesen sing bener ing wektu sing tepat.
  4. Entuk asil sing pengaruhe - ngrusak proses silo lan streamlining nggawe manawa olahpesen bisa dioptimalake salib-saluran kanggo nggayuh lan asil sing maksimal.
  5. Ngoptimalake lan nambah - siklus iteratif njamin piwulang sing dipelajari saka sprint pungkasan ditrapake ing sabanjure, terus ningkatake ROI pemasaran.

Mangkene rincian babagan cara kerja tim pemasaran kanthi cara kerja pemasar lincah.

Pemasaran Agile lawan Pemasaran Tradisional

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.