Negara Pemasaran Agile ing taun 2016

laporan pemasaran sing lincah

Meh 2 taun kepungkur, Jascha Kaykas-Wolff bareng apa Pemasaran Agile ana lan kenapa perusahaan kudu ngowahi strategi kanggo nggunakake metodologi kasebut. Sanajan sampeyan ora ndownload buku Jascha, priksa manawa sampeyan maca artikel sing luwih jero marketing agile. Luwih adoh tekane saiki?

Workfront ngeculake Survei Pemasaran Agile asil sing ditindakake kanthi online dening MarketingProfs, lan iki sawetara sorotan utama:

  • 41% pemasar nggunakake metode Agile kanggo ngatur karya
  • 43% pemasar ora ngerti apa Agile utawa cara kerjane
  • 40% pemasar nggunakake kombinasi macem-macem metodologi (air terjun / tradisional, Agile, reaktif)
  • 57% pemasar nglaporake proses perencanaan kerja kurang apik, paling apik

Malah ana masalah karo para pemasar sing nggabungake marketing agile strategi… amarga bisa uga bingung apa marketing agile tenan iku. Mung 14% pemasar sing ujar manawa sengaja nyusun ulang karya adhedhasar umpan balik.

Ana kesempatan gedhe kanggo para pemasar sing duwe pemikiran maju kanggo nggawa pangowahan positif marang organisasi liwat metodologi Agile. Agile fokus kanggo ningkatake kacepetan, produktivitas, adaptasi, lan responsif karya kreatif. Kapabilitas Agile Workfront nyedhiyakake alternatif kanggo proses manajemen proyek tradisional kanthi menehi struktur Agile sing bisa ditindakake kanthi gampang miturut pangguna, utawa dicampur karo metode air terjun sing luwih tradisional. Joe Staples, Kepala Marketing Officer ing Workfront

Mangkene infographic kanthi ringkesan asil.

Download ebook

Negara Pemasaran Agile ing taun 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.