Statistik Agregat Bisa Ngarahake Sampeyan salah

mining

Wis meh 20 taun wiwit miwiti bisnis media. Aku matur nuwun banget amarga ana kesempatan sing nggawe aku paling penting ing teknologi pemasaran basis data nalika semana. Aku uga matur nuwun amarga kita nemokake database kanthi cepet mining. Umume alat nalika iku nyedhiyakake statistik agregat ing kabeh basis data. Nanging statistik agregat iki bisa uga ndadekake sampeyan salah.

Kanthi tampilan agregat saka para pelanggan, kita bakal ngerti manawa profil klien kasebut kalebu jender, umur, penghasilan, lan urip ing wilayah tartamtu. Kanggo pasar menyang segmen kasebut, kita bakal takon rumah tangga karo sing spesifik. Contone bisa uga pria, umur 30 nganti 50 taun, kanthi penghasilan rumah tangga luwih saka $ 50k. Kita bakal nyurung kampanye menyang pamirsa liwat surat langsung saka kluwarga lan koran miturut wilayah lan priksa manawa kita bakal nggegirisi kabeh wong ing pitakon kasebut.

Amarga alat nglaporake lan pamisahan dadi saya kuwat, kita bisa ngambang luwih jero. Tinimbang nggoleki kabeh database, dumadakan kita bisa menehi segmen basis data lan ngenali kanthong personas sing dadi prospek sing apik. Contone, conto ing ndhuwur bisa uga nglirwakake Ibu tunggal kanthi penghasilan luwih saka $ 70 ribu sing diindeks kanthi gedhe minangka kemungkinan pelanggan. Nalika kita kabeh padha duwe kamanungsan, kasunyatane ora ana loro wong sing padha.

bunderan lingkaran

Ing pemasaran online, medium kasebut minangka salah sawijining aspek. Sawetara sampeyan duwe prospek sing seneng review ... sawetara seneng maca, sawetara seneng nuduhake foto, nonton video, lan sawetara sing seneng ngeklik diskon sing apik nalika ndeleng. Ora ana siji-sijine solusi sing bakal nggayuh kabeh prospek sampeyan, mula macem-macem strategi sampeyan ing medium bakal ngasilake asil sing luwih apik. Banjur pemasaran multi-saluran ing antarane media sampeyan bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

Ing saben medium kasebut, sampeyan bisa uga ngomong babagan liyane - dadi sampeyan kudu nyoba lan nyoba macem-macem tawaran lan konten. Kirim blog bisa dadi paling apik yen informatif lan menehi wawasan babagan cara pelanggan nggunakake produk sampeyan kanthi sukses. Nanging video Youtube bisa digunakake paling apik kanthi nyakup testimoni pelanggan. Iklan spanduk bisa uga luwih apik kanthi diskon.

Napa pemasaran online dadi kompleks. Ngramut merek lan olahpesen sing konsisten ing kabeh media, nalika nggunakake kekuwatan saben media, lan langsung ngomong karo macem-macem personel mbutuhake akeh karya. Ora cukup kanggo ndeleng siji tampilan kanggo para pelanggan ... sampeyan kudu nyelehake luwih jero menyang saben medium lan nemtokake jinis personalia sing sampeyan tekan. Sampeyan bisa uga kaget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.