Vendasta: Skala Agensi Pemasaran Digital Sampeyan Kanthi Platform White-Label End-To-End Iki

Vendasta Skala Agensi Pemasaran DIgital Panjenengan

Apa sampeyan minangka agensi wiwitan utawa agensi digital sing diwasa, skala agensi sampeyan bisa dadi tantangan. Ana sawetara cara kanggo ngukur agensi digital:

  • Entuk Pelanggan Anyar - Sampeyan kudu nandur modal ing dodolan lan pemasaran kanggo nggayuh prospek anyar, uga nyewa bakat sing dibutuhake kanggo nepaki keterlibatan kasebut.
  • Nawakake Produk lan Layanan Anyar - Sampeyan kudu nggedhekake penawaran kanggo narik pelanggan anyar utawa nambah keterlibatan karo pelanggan sing wis ana.
  • Mbangun Efisiensi Operasional - Sampeyan kudu nggawe otomatisasi, platform, laporan, lan pemenuhan sing dibutuhake kanggo mesthekake yen sampeyan ngluwihi pangarepan pelanggan lan uga laporan babagan investasi.

Kanggo nindakake iki ing dhewe iku cukup prasetya. Aku wis mbangun pirang-pirang perusahaan lan mesthi dadi perjuangan - ngimbangi arus kas, akuisisi bakat, dodolan, pemasaran, lan operasi ora gampang… utamane yen sampeyan perusahaan enom tanpa sumber daya perusahaan gedhe.

Salah sawijining cara kanggo nindakake iki yaiku liwat kemitraan saluran. Liwat kemitraan saluran, sampeyan nyelarasake dhewe - biasane ora katon kanggo pelanggan - kanggo skala penawaran sampeyan. Salah siji kangelan kanggo nemokake partners kanggo dokter kewan lan mesthekake yen padha bener bakal pangiriman. Kajaba iku, skala lan nambah penawaran anyar nambah kerumitan operasi sampeyan ... kajaba sampeyan uga bisa ngetrapake solusi kanggo ngatur.

Vendasta Channel Partner Solution

Vendasta nyedhiyakake mitra saluran kanthi platform end-to-end kanggo skala lan pasar produk lan layanan sing dikurasi kanggo adol, loro-lorone digabungake kanthi ketat menyang sistem operasi sing dikirim kanggo bisnis cilik lan menengah (SMB).

Ngadhepi kebutuhan sing saya tambah akeh supaya bisa diaktifake kanthi digital lan akeh panyedhiya solusi, dadi saya rumit kanggo bisnis cilik, bisnis ukuran menengah, lan mitra saluran kanggo ngatur operasi tanpa sistem operasi digital kanthi lengkap.

Platform Vendasta nyedhiyakake mitra saluran produk kanggo otomatisasi pemasaran, CRM, manajemen pesenan lan tagihan, pembayaran lan koleksi, manajemen pemenuhan, lan liya-liyane. Salajengipun, platform kasebut nyedhiyakake akses menyang pasar produk lan layanan sing siap didol ing kategori kalebu:

  • Pemasaran lan Pariwara
  • Customer Relationship Management (CRM) lan Sukses Pelanggan
  • Produktivitas lan Kolaborasi
  • Konektivitas lan Keamanan
  • E-commerce lan Persediaan
  • Booking lan Jadwal
  • Tagihan lan Pembayaran
  • Legal lan Asuransi
  • Akuntansi lan Keuangan.

Produk kasebut bisa didol maneh menyang SMB lan kasedhiya liwat aplikasi bisnis label putih sing bisa ngakses piranti lunak lan analytics ing siji login. Uga, iki ngidini sampeyan nerbitake aplikasi lan layanan sing bisa didol menyang mitra saluran liyane.

Laporan Kinerja Ngadhepi Klien

Model Digital Scalable 001

Ora mung sampeyan entuk pitulung babagan prospek penjualan lan pemasaran sampeyan dhewe, Vendasta uga menehi sampeyan aplikasi sing madhep klien dhewe sing dicap kanggo agensi sampeyan. Portal kasebut kalebu laporan tingkat eksekutif, laporan kinerja, lan laporan tugas layanan pemasaran.

Deleng Contoh Laporan Snapshot Klien

Rega Vendasta adhedhasar jumlah anggota tim sing sampeyan duwe, pira klien sampeyan, lan jumlah email sing bakal dikirim saben wulan. Kajaba saka solusi wiwitan, kabeh rega liyane kalebu solusi kanthi label putih.

Ukuran Agen Pemasaran Digital Panjenengan

Kanthi Vendasta sampeyan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo skala bisnis - bakat, penawaran anyar, lan platform kanggo ngatur kabeh… sing kalebu laporan, enggo bareng layar, marketing email, CRM lan prospek, lan manajemen proyek. Kabeh kanthi sumber daya sing wis ditemtokake lan pimpinan Vendasta kanggo nuntun sampeyan!

Ora kanggo sebutno kesempatan kanggo uga nawakake produk lan layanan kanggo liwat 60,000 partners liyane… sing cukup tegese scaling tanpa kabeh kuwatir lan overhead.

Vendasta kang platform label putih ndadekke kabeh bebarengan kanggo agensi lan Enterprises menehi solusi kanggo pemilik bisnis. Iku bisnis-kanggo-bisnis (B2B) piranti lunak e-commerce sing ngidini sampeyan nggedhekake dodolan, marketing, pemenuhan, lan operasi - kabeh kanthi jeneng mbantu bisnis lokal sukses.

Nyuwun Informasi Tambahan babagan Vendasta