7 Pitakon Kanggo Takon Agensi Sampeyan Sadurunge Mlebu

7 Pengambilan Kunci saka Webinar Taktik Penciptaan Konten

Kita seneng nggarap agensi liyane. Keahlian kita ing optimalisasi mesin telusuran lan strategi konten wis dadi sumber kanggo kabeh mitra agensi lan terus nambah bagean bisnis kasebut. Kita makarya kanthi akeh pangembangan, desain lan hubungan masarakat sing hebat lan sing padha karo kabeh yaiku ngupayakake asil bisnis.

Tanpa asil bisnis, agensi sampeyan ora masalah. Situs sing dioptimalake sing ora bisa ngonversi ora ana gunane. Situs sing apik sing ora bisa ditemokake ora ana gunane. Riset, desain lan nulis sampeyan mbayar akeh sing ora bisa dienggo maneh ora ana gunane (ngluwihi publikasi awal).

Kita terus-terusan kaget karo jumlah klien sing teka sing wis ngentekake meh kabeh anggaran nanging ora ngerti asil. Sing dikarepake kanggo kita yaiku njupuk dana apa wae sing isih ana lan coba golek asil. Kadhangkala, kita ora bisa ngrampungake.

Pramila model bisnis kita rada unik ing industri. Kita ngisi daya tarik ragad sing rata banjur bisa digunakake kanggo asil. Umume klien kita mbuwang biaya kanggo siji karyawan, nanging duwe tim lan kabeh mitra bisa nggayuh asil bisnis sing bisa diukur.

Sadurunge sampeyan mlebu kontrak sabanjure karo agensi, disaranake sampeyan takon pitakon ing ngisor iki:

  1. Apa klien liyane sing wis makarya ing industri sampeyan? Sampeyan bisa uga ngira aku takon babagan konflik sing bisa muncul, nanging ora mung siji-sijine alasan. Kita agensi terus sukses tenan karo perusahaan sing gegandhengan karo teknologi pemasaran, nanging kita gagal karo sawetara perusahaan produk B2C. Amarga iku, kita fokus ing siji segmen lan sapa wae sing pengin kerja bareng karo kita ing njaba segmen kasebut wis informasi kanthi cukup supaya bisa ngatasi ekspektasi.
  2. Sapa sing duwe file sumber? Iki asring dadi masalah paling gedhe sing kita alami. Agensi kasebut bakal ngrancang apa wae sing sampeyan butuhake, nanging nduweni kepemilikan lan kontrol kabeh file sumber. Apa sampeyan pengin nggawe maneh karya kasebut? Sampeyan kudu takon agensi. Apa sampeyan pengin ninggalake agensi kasebut? Banjur sampeyan kudu miwiti maneh. Frustasi banget. Nyandera customer sampeyan dudu cara sampeyan ngembangake bisnis.
  3. Apa sing kedadeyan yen ora bisa digunakake? Saben agensi nyengkuyung kerja hebat sing ditindakake nanging dheweke ora asring ngandhani kegagalan. Kita uga wis entuk bagean. Pitakonane yaiku apa sing bakal kelakon mengko. Yen sampeyan nggarap punggawa, sampeyan bisa uga kudu mbayar kabeh maneh karo agensi sing saiki utawa sing anyar kanggo nyoba golek sing sampeyan butuhake. Kita kerja kanthi rata supaya tekanan bisa diwenehake. Lan ing skenario kasus paling ala, klien uga ngerti kepiye carane mungkasi keterlibatan sadurunge mlebu (kita duwe strategi, nglaporake, dokumentasi, lan aset kanthi lengkap).
  4. Apa klebu, apa tambahan? Aku kepencut karo pirang-pirang perusahaan sing ngluncurake situs utawa strategi mung kanggo ngerteni manawa proyek kasebut ora dioptimalake kanggo telusuran utawa seluler. Nalika ditantang, agensi kasebut nanggapi, "Sampeyan ora takon babagan iki." Hah? Apa sampeyan serius? Yen agensi sampeyan ngupaya klien sampeyan, sampeyan bakal meksa nindakake kabeh supaya bisa nggedhekake asil bisnis.
  5. Kepiye cara ngatur kepemilikan? Ora apa-apa yen sampeyan duwe agensi sing tuku domain, hosting, tema, utawa fotografi saham… nanging sapa sing duwe? Ora ana sing luwih ala tinimbang agensi sing ora responsif lan mlaku nganggo domain sampeyan (ya, isih kedadeyan). Priksa manawa sampeyan duwe perjanjian klambi wesi sing duwe kepemilikan. Pramila kita asring njaluk kertu kredit saka klien lan tuku layanan miturut jenenge. Duwe alamat email klompok sing bisa ditambahake / mbusak agensi minangka cara sing apik kanggo ngatur akun kasebut supaya ora bisa ilang.
  6. Piranti apa sing digunakake? Sanajan wis nulis putih kanthi otomatis sawetara platform kanggo klien, kita isih mbukak lan jujur ​​karo alat sing digunakake. Kauntungan dadi agensi yaiku kita bisa tuku lisensi perusahaan ing piranti lunak sing digunakake kanggo sawetara klien. Dhewe, klien ora bakal bisa mbayar, nanging kanthi bebarengan, kita bisa menehi akses. Iki ora mung menehi pangerten marang klien babagan regane sing digunakake, nanging uga bisa ndeleng kualitas lan reputasi alat sing digunakake.
  7. Kepiye maneh bisa mbantu sampeyan? Oke - Nganti saiki aku negatif dadi luwih becik dadi positif. Sampeyan kadang gumun karo macem-macem bakat lan proyek ing sabuk agensi. Iku kaluputane dhewe, nanging kadang kita ngerti manawa klien sing ana mung nyewa sumber liyane kanggo karya sing bisa dirampungake. Ora ana sing luwih mumetake! Priksa manawa sampeyan komunikasi karo agensi babagan kerja keras sing wis rampung lan sawetara fokus liyane sing duwe keahlian. Amarga sampeyan wis duwe sesambungan, nambah layanan lan proyek liyane asring luwih gampang tinimbang wiwit seger karo sumber anyar.

Kadhangkala, kita nuduhake infographic lucu hubungan klien sing kasar agensi sing mlebu. Nanging pelecehan bisa kedadeyan ing rong ujung hubungan lan penting yen sampeyan ora dilecehke karo agensi sampeyan. Strategi sampeyan ora mung angel, nanging sampeyan uga bisa ilang anggaran.

Aku ngira iki kabeh bisa dirangkum ing sawijining pitakonan. Apa agensi sampeyan digunakake kanggo njamin asil bisnis sampeyan? Kita yakin manawa klien entuk bathi, uga bakal… dadi prioritas utama.

Komentar siji

  1. 1

    Dadi 2am Thanksgiving lan ora aku wis ora ngginakaken kabeh wengi ngirim email kanggo kabeh sing aku matur nuwun kanggo sanadyan aku nindakake iku ing pandonga. Aku isih ngresiki email minangka geng 1 wong sing mbangun organisasi nirlaba kanthi situs web sing muga-muga diluncurake ing awal taun anyar iki. Komentarku ing kene kanggo Doug minangka matur nuwun kanggo umum, kiriman saiki sing nggambarake integritas, kode etik lan transparansi sing pisanan aku kepincut sawetara taun nalika kita loro-lorone aktif ndhukung "Smaller Indiana" sadurunge munggah Facebook. Dipeksa pensiun awal lan Recovery saka serangan jantung tumuju kula menyang bab pungkasan karo Gusti Allah, 10 pound pensiunan soulmate Havanese anakan, Keamanan Sosial lan komputer prewangan liyane mileage saka Pick. Aku nerd proverbial nanging rauh sinau eBay ora bakal karir anyar nanging pengalaman urip menehi kula dikarepake kanggo eCommerce, kaya maneh judhul Kamar Dagang lan nggarap pamilik bisnis nanging winates mung diduweni independen lan basis Indiana. Minangka proyèkku dadi semangat, aku uga seneng lan ngormati Douglas Karr liwat postingan media sosial uga blog-bloge. Dheweke ora ngerti kepiye keahlian profesional dheweke ora bisa digambar kaya Doug. Ironis sing nerd komputer lengkap nemokake kekerabatan kuwi karo Geeker tuntas lan diakoni, wong sing asring aran wis kanca seumur hidup lan mentor nalika éling pasuryan kanggo pasuryan Dhiskusi wis dumadi mung kaping pindho ing taun iki. Ya, dheweke ana ing daging kaya carane aku nemokake dheweke online karo blog lan persona media sosial supaya ndeleng dheweke luwih asring ora perlu yakin yen dheweke pancen nyata. Kita nuduhake akeh seneng lan ora seneng, nanging kadhangkala ora setuju; (elinga yen aku iki pemilik komputer tanpa kawruh supaya ora dadi barometer sing adil,) nanging sudut pandang agama, moral, sosial, budaya lan politik kita asring sejajar lan mbentuk kepercayaan kanggo nampa pendapat lan bimbingan profesional. Iku Thanksgiving lan maneh ndeleng transparan iki ing blog ndadekke kula kanggo nuduhake sliver pribadi thanks kanggo lan kanggo sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.