Pati Agensi Rekaman

ulat nganti kupu

Lanskap kasebut dadi morphing kanggo agensi.

Ing minggu kepungkur, aku wis ora kurang saka 5 telpon adol sing prospek wis duwe panyedhiya layanan, milih panyedhiya, utawa wis duwe agensi. Kita disewa dening siji perusahaan kanggo nambah peringkat mesin telusuran. Sawise mriksa situs kasebut kurang saka sak menit, aku menehi ngerti manawa bakal dadi upaya monumental yen diwenehi CMS kuno. Dheweke ngubungi agensi sing nggawe situs kasebut lan agensi kasebut langsung menehi penawaran liyane kanggo upgrade menyang CMS anyar. Napa agensi kasebut ora menehi ngerti sadurunge?

Perusahaan liyane wis nggawe kita rajin ing platform blog. Masalahe yaiku pitakon sing padha ora cocog karo kekuwatan platform kasebut. Napa dheweke ora ngerti babagan titik adol platform kasebut? Iki minangka panggilan sales cepet-cepet ing endi tim durung cukup ngenali kabutuhan prospek utawa sumber daya.

Kita sregep banget kanggo perusahaan liyane kanggo mriksa aplikasi SaaS sing pengin dituku. Perusahaan ngrekrut kita amarga pengalaman ing ruang SaaS lan pengetahuan babagan akeh aplikasi ing pasar. Dheweke duwe tim produk lan teknologi internal dhewe - nanging isih pengin seger katon.

Kita dudu agensi khas sampeyan… mula aku mikir. Ing Laporan Media Online paling anyar saka eConsultancy, dheweke wis ngerti tren ing agensi lan cara panggunaan para pemasar. Asil kasebut cukup kaget ... lan akrab!

  • Ora bakal ana maneh Agensi Data Interaktif - Nalika perusahaan agensi nggabungake sumber daya lan ngetokake silo, mula ora prelu para pemasar milih unit digital minangka "agensi rekaman". (Iki kajaba kasunyatan manawa gagasan babagan "AOR" wis ilang arti nalika para pemasar milih nyebarake anggaran pariwara ing macem-macem toko.) Amarga tembok antarane tradisional lan interaktif mudhun, unit digital bakal dipeksa milih ing antarane nyedhiyakake subyek ing agensi sing luwih gedhe utawa nantang agensi tradisional kanggo ngontrol akun media individu kanthi luwih gedhe.
  • Rentang kompetisi ing antarane toko pemasaran digital bakal jembar - Perang antara tuku media tradisional lan online bakal dibayangke ing saindenging jagad pemasaran. Kanthi tembung liyane, nalika klien nuntut pendekatan pemasaran sing "holistik", perang kanggo nganakake kampanye ora mung ditindakake dening pria lan wanita iklan, nanging uga perusahaan PR lan omah digital kreatif lan spesialis media sosial uga.
  • Muncul saka Agensi sing Kasambung - Nalika perang kasebut diwiwiti, struktur perusahaan indhustri sing luwih gedhe bakal ngupayakake nggunakake macem-macem bagean kanthi seragam kaya sadurunge. Mesthi wae, sebab perusahaan sing nggawe akeh fungsi pemasaran, wiwit kreatif, nganti ngrancang lan tuku, nganti PR nganti konsultasi pemasaran lan investasi yaiku ngasilake efek Gestalt sing luwih gedhe, ing endi kabeh luwih gedhe tinimbang jumlah bagean kasebut. Ora perlu dikandhani, sanajan meh 30 taun ngupayakake model kasebut, sawetara perusahaan indhustri bisa negesake manawa wis entuk target tartamtu kasebut, sanajan dalane mesthi digawe.
  • Metu karo kamus lawas, nganggo sing anyar - Biyen, istilah kaya "GRPs," "kesan" lan "klik," dadi standar pangukuran pamirsa babagan pandhuan mbuwang lan nemtokake sukses ing kampanye. Pentinge istilah kasebut bakal kurang penting. Dheweke gampang diganti karo pemanggih "nilai umur," "sentimen / rasa seneng" lan "pengaruh." Malah panggunaan "pamirsa" siap kanggo sampah ing sejarah, amarga nuduhake klompok pasif wong. Ing jaman Internet "condong maju" dadi media siji lan kedadeyan media sosial, istilah sing luwih akurat kanggo netepake konsumen sing pengin digayuh para pemasar yaiku "peserta."

Dhaptar sing dikutip saka Laporan Media Online saka eConsultancy.

Iki ngendi DK New MediaWutah wis… ing Agensi sing Kasambung papan. Kita wis dadi perantara grup pemasaran lan panyedhiya layanan lan produke, pesaing, pelanggan, prospek, vendor, firma PR lan agensi. Minangka wektu sing nyenengake kanggo kita lan bisa ndeleng validasi model bisnis ing laporan iki.

Yen sampeyan dadi agensi - saiki wayahe ganti pindah, ora bakal angel apa wae. Sampeyan kudu makarya karo vendor liyane sing duwe spesialisasi beda ... sanajan ana tumpang tindih ing kiriman. Coopetition wis ana. Yen sampeyan perusahaan - saiki wayahe mikir maneh Badan Rekam lan njupuk kauntungan saka macem-macem profesional ing kana sing bisa mbantu sampeyan ngalahake tantangan media anyar.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Seneng tenan karo kiriman iki Douglas. Kita ora weruh apa-apa kajaba perkara sing apik saben-saben tekan agensi liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.