Karakteristik lan Perilaku Badan sing dikarepake CMO

agensi

Nduweni agensi pancen bermanfaat lan nantang. Minangka dhasar saka kabeh prestasi kanggo klien, kita isih seneng nulungi pelanggan liwat model kedewasaan pemasaran. Iki nggawe kita bisa nggarap wiwitan uga klien perusahaan, kanthi strategis nambah kesadharan lan penghasilan kanthi online.

Apa sing ora dakkarepake yaiku pangowahan sing kudu ditindakake, minangka agensi, supaya tetep maju ing kurva lan tetep kompetitif ing industri. Ora mung owah-owahan ing prilaku tuku, tren kreatif, utawa pangowahan teknologi. Persepsi bisnis babagan agensi lan cara layanane terus berubah. Yen klien sadurunge sawetara taun kepungkur bali dina iki, dheweke bakal nemokake proses sales, alat nglaporake, lan sumber daya sing anyar.

Agensi tetep duwe kaluwihan tinimbang nyewa amarga bisa ngimbangi biaya keahlian lan alat ing klien. Konsultan utawa agensi mung kudu nyerang masalah kasebut, ora kabeh masalah liyane babagan bisnis pelanggan. Perusahaan ngerteni manawa kerja sama karo agensi dadi laba investasi sing luwih apik tinimbang nyoba nyewa saben ahli internal.

Survei luwih saka 70 CMO lan 1: 1 wawancara karo pimpinan merek saka The CMO Club nemokake apa sing sejatine digoleki para pemasar sajrone kemitraan. MediaMath, Ngembangake Model Kemitraan Agensi Sampeyan Kanggo Nggawe Sukses Programmatic.

Apa Nilai CMO Paling Dhasar saka Agensi

Ing wilayah endi agensi sampeyan paling migunani ing pendhidhikan merek sampeyan?

  • Best Practices - Wawasan lan optimalisasi pamirsa
  • Data - Kepemilikan lan aktivasi
  • partners - Nggawa mitra paling apik ing meja

Pangkat supaya penting apa sing paling apik dhukungan agensi katon kaya sampeyan:

  1. Transparan - Hubungan sing adhedhasar transparansi lengkap
  2. Alignment  - antarane target kampanye lan target bisnis
  3. Gagasan - Hubungan push and narik sing ngidini ide anyar, umpan balik konstruktif, lan obrolan sing mbukak
  4. Pilihan Vendor - Mitra kanggo nemokake lan nggunakake teknologi pariwara lan pemasaran paling apik miturut kabutuhan
  5. Manajemen  - kabeh platform teknologi lan kolaborasi
  6. Discovery - Ngenalake platform teknologi paling apik ing tabel kanggo strategi kolektif lan / utawa eksekusi

Mesthi wae, nggawa paket kanggo karakteristik apa wae sing apik komunikasi! Kita nggunakake akeh wektu, yen ora luwih, kanggo komunikasi karo klien saiki tinimbang sing asring ngetrapake lan nglakokake strategi nyata.

Laporan lengkap fokus lan nyakup pengaruh pemasaran program. Mangkene ringkesan infographic:

Hubungan CMO Agensi

Download Laporan Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.