Otomatisasi Marketing sing Terjangkau kanggo Bisnis Ukuran apa wae

corong integrasi img

Marketing Automation minangka jeneng piranti lunak platform sing dirancang kanggo departemen pemasaran lan organisasi kanggo nyederhanakake proses kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali. Salah sawijining tugas yaiku kemampuan ngenali pengunjung ing situs sampeyan, njupuk informasi, lan nggawe strategi komunikasi sing lagi aktif… rampung kanthi sumber daya kanthi otomatis utawa ora nganggo otomatisasi.

statistik otomatisasi aberdeenMiturut Klompok Aberdeen, perusahaan sing nyebarake sistem otomatisasi pemasaran:

  • Nduwe 107% tingkat konversi timbal sing luwih apik.
  • Duwe ukuran transaksi rata-rata 40% luwih gedhe.
  • Entuk 20% kuota tim sing luwih dhuwur.
  • Entuk akurasi ramalan 17% luwih apik.

Nganti saiki, implementasi otomatisasi pemasaran rumit banget utawa larang banget kanggo ditindakake perusahaan rata-rata. Iki ganti. Act-On minangka jinis piranti lunak otomasi pemasaran anyar sing dibangun kanggo ngetrapake paling cilik, utawa malah perusahaan paling gedhe. Kanthi rega sing ~ $ 500 saben wulan (tanpa kontrak jangka panjang)… uga terjangkau kanggo ngetrapake solusi lengkap iki.

Supaya sukses dina iki, para pemasar kudu orientasi maneh pendekatan dhasar saka mung ngasilake volume timbal kanggo aktif gabung karo sales kanggo ngasilake penghasilan, "lapor Raghu Raghavan, pendiri lan CEO saka Act-On. “Kombinasi kesederhanaan lan kekuwatan Act-On nyedhiyakake link sing ilang ing pasar antarane solusi titik sing beda kayata email lan web Analytics platform, lan platform otomatisasi pemasaran overhead sing rumit banget.

platform3 skala

Piranti Lunak Act-On duwe akeh pilihan ... kabeh kasedhiya saka siji platform:

  • Pemasaran email kanthi manajemen dhaptar lan kampanye pemasaran netes
  • Wangun web lan kaca kebangkrutan
  • Sindikasi konten perusahaan
  • Pemantauan pengunjung situs web
  • Webinar lan manajemen acara (liwat integrasi karo WebEx)
  • Integrasi CRM (kanthi integrasi Salesforce sing mulus)
  • Piranti pemasaran lan prospek media sosial
  • Profil prospek, pamisahan, kualifikasi, skor lan analisis

Undhang-undhang uga menehi sampeyan dhukungan dhukungan khusus tanpa biaya tambahan! Iki biasane upah kanggo vendor otomatisasi pemasaran liyane. Integrasi ketat Act-On karo Webex, Jigsaw lan Salesforce bisa nyedhiyakake upaya pemasaran kanthi jalur lengkap - saka prospek, nganti kaca kebangkrutan, demo, kanggo ngrawat, nggawe generasi, nutup… tanpa kudu ninggalake piranti lunak kasebut. Iku sistem sing kuat.

10 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, kepiye sampeyan mbandhingake Undhang-undhang karo HubSpot? Apa solusi SAAS utawa sampeyan kudu nginstal ing server Web sampeyan? Yen SAAS, pikirane babagan layanan pelanggan?
    Salam, John McTigue

    • 2

      Hi John,

      Iki cukup kuat tinimbang Hubspot. Aku ora mikir babagan Hubspot minangka platform otomatisasi pemasaran kaya aplikasi pemasaran mlebu. Aku bisa urip - nanging ora ngira CRM, kampanye netes, lan liya-liyane minangka bagean saka aplikasi Hubspot.

      Doug

      • 3

        Doug,

        HubSpot duwe kepemimpinan utama (drip) lan integrasi API timbal karo Salesforce lan CRM liyane, nggawe landing page lan optimisasi, alat SEO (sanajan rada primitif), CMS kanggo situs web lan mesin blog sing terintegrasi. Kayane suite otomasi pemasaran adhedhasar sing cukup jembar kanggo aku. Dheweke malah duwe pemasaran e-mail internal.

        Paling apik, John

  2. 4

    Aku kenal karo alat kasebut; tenan nerangake apa sing sampeyan coba - fokus utamane ing mlebu, mula hubspot bisa uga ditliti, utawa paling ora alat seo situs web 'gratis'; yen fokus supaya sukses luwih apik ing kampanye njaba lan / mlebu lan dadi luwih gampang ngatur kabeh kampanye lan alat - kayata webex, salesforce.com, jigsaw lan liya-liyane, mula Undhang-undhang bisa uga cocog. Utamane, kepiye gampang diluncurake / digunakake lan fokus ing pengiriman email.

  3. 5

    Aku kenal karo alat kasebut; tenan nerangake apa sing sampeyan coba - fokus utamane ing mlebu, mula hubspot bisa uga ditliti, utawa paling ora alat seo situs web 'gratis'; yen fokus supaya sukses luwih apik ing kampanye njaba lan / mlebu lan dadi luwih gampang ngatur kabeh kampanye lan alat - kayata webex, salesforce.com, jigsaw lan liya-liyane, mula Undhang-undhang bisa uga cocog. Utamane, kepiye gampang diluncurake / digunakake lan fokus ing pengiriman email.

  4. 6
  5. 7
  6. 10

    Iki minangka salah sawijining blog hebat sing wis dakwaca dina iki. Situs sampeyan ngemot akeh informasi sing apik lan aku yakin manawa akeh wong bakal seneng kaya aku. Aku pengin menehi rating jempol situs iki. Terusake gawe apik. Aku mikir bakal bali menyang situs iki kanthi rutin. Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.