Pemasaran Afiliasi lan Kepatuhan CAN-SPAM

spam pemasaran afiliasi

Aku ndeleng akeh kanca ing industri sing muter kanthi cepet lan gampang ngeculake peraturan, lan aku wedi mengko bakal nemoni masalah. Nglirwakake ora ana alesan lan amarga ana masalah peraturan, denda kasebut kadang-kadang luwih murah tinimbang nimbali hukum. Rong pelanggaran utama sing dakdeleng yaiku:

  1. Ora ngumumake yen sampeyan duwe hubungan finansial karo perusahaan - apa sampeyan pemilik, investor, utawa pengaruh sing mbayar kanggo promosi perusahaan minangka pelanggaran Pandhuan Babagan Penggunaan Endorsemen utawa Kesaksian ing Pariwara.
  2. Spamming wong sing nawakake afiliasi sing sampeyan ora duwe hubungan bisnis sadurunge lan ora menehi cara langganan. Blogger lan pengusaha cilik kayane wis nindakake iki, mikir yen sapa wae sing bisa ditemoni bisa njaluk. Nanging, dheweke bisa uga mbayar dendhem yen ora mandheg nglanggar peraturan. Wacan Apa Undhang-undhang CAN-SPAM?

Lan sanajan pangirim tundhuk saben CAN-SPAM, dheweke isih akeh ngandhakake hubungan finansial karo sing nampa. Yen sampeyan ngerti wong sing nglanggar peraturan kasebut, kirim link menyang artikel iki lan wenehake supaya ora mandheg.

Sampeyan bisa dadi dilaporake menyang FTC lan dhendha nganti $ 16,000 kanggo saben email kapisah sing dikirim!

Mangkene infographic lengkap saka PrivacyPolicies.com:

privacypolicy.com

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.