AeroLeads: Ngenali Alamat Email Prospek nganggo Plugin Chrome iki

aerolead

Ora preduli sepira gedhene jaringan sampeyan, mesthine sampeyan ora duwe kontak sing pas. Apamaneh nalika sampeyan nggarap organisasi sing gedhe banget. Database kontak asring ketinggalan jaman - utamane amarga bisnis duwe omset karyawan sing signifikan.

Kemampuan kanggo nggoleki informasi kontak kanthi wektu nyata saka sumber sing kuat penting kanggo upaya prospek metu. Aerolead minangka layanan karo Plugin Chrome sing ana gandhengane sing ngidini tim sales bisa nindakake iku.

AeroLeads ngidini profesional penjualan metu kanggo nggoleki kontak dening perusahaan utawa liwat plugin Chrome - entuk informasi kontak sing ana ing basis data lan gegandhengan karo profil sosial sing sampeyan deleng.

Nggunakake Ekstensi Chrome Aeroleads iku gampang:

  1. Instal Extension Chrome, aktifake, lan telusuri ing AeroLeads, Google, LinkedIn, Crunchbase, AngelList, lsp.
  2. Pilih Prospek sing relevan lan transfer menyang AeroLeads menyang dhaptar prospek.
  3. AeroLeads bakal njupuk kabeh rincian bisnis utawa wong sing kalebu Email, Jeneng, Nomer Telpon, lan profil sosial.

aerolead-chrome-plugin

You can even send the list to an external CRM if you'd like to build out a prospect list there. Contact information is provided at about $XNUMX per record. You can test the plugin with XNUMX free credits.

Aeroleads Lead Integration

Aeroleads has productized integrations to push the contact information directly into your account or into other tools, including Mailchimp, Salesforce, Insightly, Pipedrive, Zapier, Zoho, Hubspot, and FreshSales.

Miwiti Uji Coba Gratis

Disclosure: We're signed up with AeroLeads lan nggunakake link afiliasi ing tombol ing ndhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.