AeroLeads: Ngenali Alamat Email Prospek nganggo Plugin Chrome iki

aerolead

Ora preduli sepira gedhene jaringan sampeyan, mesthine sampeyan ora duwe kontak sing pas. Apamaneh nalika sampeyan nggarap organisasi sing gedhe banget. Database kontak asring ketinggalan jaman - utamane amarga bisnis duwe omset karyawan sing signifikan.

Kemampuan kanggo nggoleki informasi kontak kanthi wektu nyata saka sumber sing kuat penting kanggo upaya prospek metu. Aerolead minangka layanan karo Plugin Chrome sing ana gandhengane sing ngidini tim sales bisa nindakake iku.

AeroLeads ngidini profesional penjualan metu kanggo nggoleki kontak dening perusahaan utawa liwat plugin Chrome - entuk informasi kontak sing ana ing basis data lan gegandhengan karo profil sosial sing sampeyan deleng.

Nggunakake Ekstensi Chrome Aeroleads iku gampang:

  1. Instal Extension Chrome, aktifake, lan telusuri ing AeroLeads, Google, LinkedIn, Crunchbase, AngelList, lsp.
  2. Pilih Prospek sing relevan lan transfer menyang AeroLeads menyang dhaptar prospek.
  3. AeroLeads bakal njupuk kabeh rincian bisnis utawa wong sing kalebu Email, Jeneng, Nomer Telpon, lan profil sosial.

aerolead-chrome-plugin

Sampeyan uga bisa ngirim dhaptar menyang CRM eksternal yen sampeyan pengin nggawe dhaptar prospek ing kana. Informasi kontak diwenehake udakara $ 0.50 saben rekor. Sampeyan bisa nyoba plugin kanthi 10 kredit gratis.

Integrasi Aerolead

Aerolead wis ngasilake integrasi kanggo nyurung informasi kontak langsung menyang akun sampeyan utawa menyang alat liyane, kalebu Mailchimp, Salesforce, Insightly, Pipedrive, Zapier, Zoho, Hubspot, lan FreshSales.

Miwiti Uji Coba Gratis

Pengungkapan: Kita wis mlebu karo AeroLeads lan nggunakake link afiliasi ing tombol ing ndhuwur.