Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Platform Iklan Adzooma kanggo Facebook, Google, lan Microsoft

Adzooma yaiku Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna.

Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi lan Biaya. Filter lan temokake kampanye sing butuh perhatian lan tumindak pangowahan sing kudu sampeyan lakoni sajrone detik.

Atur Kampanye Iklan sampeyan ing Adzooma

Fitur lan Keuntungan Adzooma

Platform Adzooma nawakake sampeyan jawaban 'kabeh ing sak panggonan' sing gampang kanggo manajemen iklan tanpa stres. Dirancang wiwit wiwitan dening para ahli, kanggo nyuda beban kerja PPC saben dina kanthi cepet.

  • Manajemen - Slash wektu sing dibutuhake kanggo ngatur sawetara akun Google, Facebook, lan Microsoft kanthi sukses. Adzooma malah ngidini sampeyan nyambung menyang macem-macem akun pariwara ing siji saluran.

Akun Multiple - Facebook, Google Ads, Microsoft Ads

  • suggestions - Adzooma Mesin Kesempatan nganakake cek lan menehi saran kanggo nyuda sampah lan nambah bathi pariwara.

powerful suggestions desktop 42711068f9b15bb8e9f28acb9c8cf8cb 2

  • Optimization - Gunakake optimisasi ahli adhedhasar 240+ metrik, kabeh ing sawetara klik kanggo nambah kinerja kampanye kanthi konsisten. Adzooma nggabungake pembelajaran mesin kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik.

Mesin Kesempatan Adzooma

  • Automation - Gunakake otomatisasi adhedhasar aturan kanggo ngirit wektu lan ngowahi Adzooma dadi asisten otomatis 24/7. Nghentikan kampanye kanthi otomatis nalika entuk bathi utawa nyuda tawaran ing tembung kunci sing ora apik kanggo nglindhungi anggaran. 
  • Notifikasi - Entuk notifikasi nalika aturan otomatis dipicu.

Otomasi adhedhasar Aturan

  • Reporting - Entuk ringkesan sederhana lan atur kabeh anggaran saka siji layar. Nyaring, milah, nggawe template, lan laporan ekspor adhedhasar apa sing kudu dideleng.

custom reporting mobile 3377b9fcae8c876923a352a08bf69259

  • dhukungan - Gabung karo komunitas Facebook sing mung anggota, saliyane email, live chat, lan dhukungan telpon.
  • Pasar Pasar - Adzooma uga ngidini agensi nggabungake direktori kanggo bisnis nggoleki lan golek agensi Pariwara.

Desktop gambar pelanggan 2

Adzooma nawakake belanja iklan tanpa wates, akun iklan tanpa wates, lan pangguna tanpa wates kanggo platforme! Goleki siji platform sing cerdas, kuat, lan gampang digunakake supaya uripmu luwih gampang. Mulai saiki kanthi gratis!

Adzooma kanggo Pemasar Adzooma kanggo Agensi

Pengungkapan: Aku yaiku Adzooma afiliasi lan nggunakake link kasebut ing artikel iki.