Google Adwords, Adsense lan Google Maps?

Google Maps

Mbok aku telat teka ing pesta lan sampeyan wis ngerti iki, nanging aku ora ngerti Google Adwords nggarap Google Maps. Aku duwe situs sing wis dak eksperimen. Ing latar mburi, aku duwe database sing ngatasi alamat IP sampeyan (alamat jaringan sampeyan) menyang garis lintang lan garis bujur. Aku banjur nggunakake garis lintang lan garis bujur kasebut kanggo nampilake tengah peta.

Aku wis ora nutul proyek kasebut sajrone pirang-pirang wulan lan wiwit nggarap maneh lan iki sing ditemokake:

Google Adwords lan Peta

Ora ana, Aku mbaleni NO, nyebutake lokasi geografis ing aplikasi kasebut amarga Internasional dadi Google kudu nyedhiyakake pariwara saka lokasi peta.

Cantik banget! Dheweke kudu nggunakake garis tengah lan garis bujur (utawa kothak gambar peta) kanggo nemtokake Pariwara Adsense. Aku pancen 100% kesengsem (lan aku kudu enggal-enggal nyiyapake situs iki!). Sampeyan wong Google (lan gals) minangka sawetara bolo sing pinter (lan bolo).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.