Google Adwords: Ngirit sawetara dhuwit…

dhuwit ppc

Sawetara dina kepungkur aku kaget nalika ndeleng pariwara Adwords ing situs webku dhewe. Kayane saya bodho yen Google Adwords ora kanthi otomatis nyaring domain nyata sing dituju pariwara kasebut.

Dadi - yen sampeyan pengin ngirit duwit lan ora klik wong kanggo iklan sampeyan menyang situs sampeyan sing wis kasedhiya, elinga nambahake situs sampeyan menyang filter iklan kompetitif ing Google Adsense.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Kayane aneh. Aku ora ngerti manawa Google AdWords ora kanthi otomatis nyaring domain nyata sing dituju pariwara.

    Matur nuwun kanggo ngirim babagan iki ing blog! Aku kudu mriksa apa iklan kasebut ora ditampilake ing situs pribadi.

    - Avi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.