Pariwara lan Return on Investment

ifbyphone iklan mbuwang roi

Pelopor pemasaran John Wannamaker nate ujar, "Setengah dhuwit sing dakbuwang kanggo pariwara dibuwang… Masalahe, aku ora ngerti setengah endi." Saiki, umume pemasar ora ngerti saluran pariwara endi sing paling efektif. Investasi ing online wis tambah amarga duwe kemampuan kanggo nglacak sukses, nanging saluran offline bakal terus nguwasani pengeluaran kanggo mbesuk.

Ifbyphone, pimpinan ing otomatisasi pemasaran adhedhasar swara, wis nyusun infographic babagan statistik pangukuran pemasaran kunci kanggo mbantu para pemasar ngatasi tantangan iki nalika miwiti ngrancang taun 2012.

Sanajan para pemasar nggunakake akeh wektu kanggo nganalisa investasi, aku ora yakin yen panggunaan saben media kudu dibandhingake langsung karo liyane. Siji conto yaiku asil jangka pendek tinimbang jangka panjang. Pengalaman kita yaiku pariwara bayar-per-klik bisa entuk luwih akeh arahan sing mumpuni cepet beda karo pemasaran media sosial, sing butuh wektu kanggo nggawe pandhuan lan panguwasa sing dibutuhake kanggo nggawe pengikut dadi pelanggan.

mbuwang iklan roi infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.