Apa Iklan Brand Bisa Digunakake?

iklan

Apa pariwara merek bisa digunakake? Lab42 takon mung lan nggabungake infographic iki kanthi asil.

Kita mutusake kanggo ndeleng kepiye konsumen ndeleng klaim pariwara, lan pendapate nggambarake gambar sing menarik. Mung 3% sing nggambarake klaim ing pariwara sing akurat banget, lan mung 21% sing bakal nggambarake pariwara sing akurat. Kita ngerti persis bagean iklan sing ora dipercaya- meh kabeh nuduhake Photoshop minangka unsur penipuan pariwara. Priksa metu ing infographic ngisor saka Lab42 kanggo pemahaman babagan pemahaman iklan, pemahaman merek, lan yen pariwara merek pancen bisa digunakake.

Pracaya utawa ora, manawa pariwara merek sing bisa dipertanyakan bisa digunakake utawa ora pungkasane bakal dijawab manawa konsumen tuku utawa ora. Aku bisa ndeleng pariwara sing negesake aku bisa nambah kaping pindho lan isih bisa tuku tanpa ngarep-arep sejatine bisa pindho. Mungkin, nalika maca pariwara, aku yakin manawa strategi kasebut bisa dipercaya lan bisa dites. Cekakipun, pamahaman kula babagan iklan bisa uga negatif, nanging aku isih bisa tuku.

Mesthi wae, aku ora menehi saran babagan ngapusi supaya adol pariwara sampeyan. Nanging, nuduhake sawetara statistik sing apik, penghargaan, asil sing luar biasa saka klien bisa uga cukup kanggo narik perhatian wong liya. Pengarepan sing sampeyan set karo klien iku kunci!

Persepsi Pariwara

One comment

  1. 1

    Aku seneng karo 'apa sing kudu ditindakake iklan' ndhidhik aku, nggawe aku ngerti babagan produk lan gegandhengan karo aku .... ora ono ing endi adol kanggo aku!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.