Cara Pariwara ing Pinterest

pandhuan pariwara pinterest

Aja kaget yen media visual nyurung tarif konversi paling apik ing pariwara online ... lan Pinterest ora ana sing istimewane. Ing a sinau saka Shopify kanthi nganalisa 37 yuta kunjungan, ditemokake yen Pinterest nyebabake tarif konversi e-commerce AS.

Nalika konsumen pin lan repin atusan yuta, akeh pemasar sing berjuang kanggo nggedhekake potensial Pinterest merek. Priksa pandhuan pariwara Pinterest sing migunani iki lan wiwiti sukses supaya bisa sukses.

Anggaran media sosial diprakirake nyumbang 18% total anggaran pariwara para pengecer sajrone limang taun sabanjure ... nggawe Pinterest katon kaya investasi sing apik banget! Kanggo miwiti, yen sampeyan wis duwe akun Pinterest pribadi, mula kudu ana ganti sing dadi akun bisnis. Ing wektu kasebut, akun sampeyan bakal entuk akses menyang alat tambahan lan sampeyan bisa ndhaptar pin sing dipromosekake. Sugeng pariwara!

cara-pariwara-ing-pinterest

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.