Adveritas: Sambungake, Ngatur, lan Analisis Data Marketing Sampeyan

Analytics Wawasan Adveritas

Siji proyek sing terus dikerjakake kanggo salah sawijining klien yaiku nggawe dashboard pemasaran sing nyedhiyakake sawetara data nyata kanggo njupuk keputusan. Yen swarane gampang, pancen ora.

Ora gampang. Saben platform telusuran, sosial, e-commerce, lan analitik duwe cara nglacak data - wiwit saka logika keterlibatan nganti pangguna sing bali utawa saiki. Ora mung iku, nanging umume platform ora main kanthi meksa nindakake perkara utawa narik data menyang platform liyane. Ayo diadhepi ... pesaing kaya Facebook ora bakal nggawe konektor asli menyang Google Data Studio supaya masarakat bisa nggabungake data sosial lan analytics ing kana.

Saben platform utama duwe cara kanggo ngekspor data liwat API, lan ana platform sing nggunakake modal iki kanggo mbantu bisnis nggawe intelijen pemasaran.

Alat sing paling suwe daklakoni yaiku Google Data Studio. Kanggo platform intelijen, pelaporan, lan dashboard bisnis gratis - rega gratis ora bisa dikalahake. Nanging, amarga duweke Google, sampeyan ora bakal bisa ndeleng pemain liyane kumpul kanggo nggawe konektor mitra menyang data. Asile, sawetara platform pihak katelu saiki saya tambah. Salah sijine yaiku Kesulitan.

Adverity nawakake telung solusi:

  1. Datatap Adveritas - Sambungake data saka macem-macem sistem lan kirim menyang tujuan apa wae kanthi otomatis nglumpukake data, proses persiyapan lan manajemen.
  2. Wawasan Adveritas - Dashboard khusus kanggo nggawe ringkesan nyata babagan pemasaran lan kinerja bisnis sampeyan. Sambungake data sing bener ing dashboard sing bener kanggo wong sing bener.
  3. Preverense Adveritas - Nggunakake Intelijen Ponggawa, PreSense kanthi proaktif nemokake kesempatan optimalisasi kanthi nggunakake machine learning lan statistik canggih. Kanthi nggunakake deteksi anomali, nemokake data lan nggunakake rekomendasi, perusahaan bisa ngowahi kekuwatan analitik pemasaran.

DataTap Adveritas

Sambungake lan kerja karo kabeh ekosistem media, pemasaran lan e-commerce. Kanthi akses asli menyang atusan sumber data pemasaran. Adverity nglumpukake data granular banget saka macem-macem alat kanthi cepet. Dheweke nggabungake kabeh: saka data finansial, nganti-saka-penjualan lan cuaca.

Adverity nguatake sampeyan supaya bisa ndeleng luwih jero babagan kabeh lelungan pelanggan tinimbang sadurunge. Campur aliran data sing sadurunge nggawe silu kanggo entuk ringkesan bisnis klien sampeyan.

Selehake kabeh data ing pucuk driji lan entuk bathi mundhak banget ing efisiensi. Ora prelu ngalih ing antarane platform kanggo ngakses data sampeyan. Ora ana maneh nyiyapake data kanggo analisis kanthi manual. Nanging, sampeyan bisa musatake sumber daya kanggo nemokake wawasan anyar lan nggawe nilai tambah saka data.

Investasi ing marketing data-driven minangka wilayah sing entuk asil sing apik saka perusahaan. Miturut laporan saka Winterberry Group lan Global Direct Marketing Association (GDMA), babagan 80% responden ndeleng data pelanggan minangka penting kanggo upaya pemasaran lan pariwara. 

Apa sing diarani Marketing Data?

Pemasaran adhedhasar data minangka pendekatan ngoptimalake komunikasi merek adhedhasar informasi pelanggan. Pemasar adhedhasar data nggunakake data pelanggan kanggo ngramal kabutuhane, kepinginan lan prilaku mbesuk. Wawasan kasebut mbantu ngembangake strategi pemasaran pribadi supaya bisa ngasilake paling dhuwur (ROI).

Eugen Knippel, Kaadilan

Sinau Kasus: Kepiye Mindshare Dioptimalake Integrasi Data & Pelaporan Klien

Mindshare Walanda minangka anak perusahaan Walanda saka perusahaan jasa media lan pemasaran global. Kanthi luwih saka 7,000 karyawan ing jagad iki, Mindshare tanggung jawab kanggo akeh kampanye pemasaran global GroupM lan WPP. Kanggo ngatur beban kerja sing akeh banget, perusahaan wis wiwit golek alat pemasaran data sing bisa ngoptimalake nglumpukake data, integrasi, lan nglaporake kanggo para klien. Tujuan kasebut saiki bisa dipenuhi, kanthi pitulung saka Adverity.

Standarake KPI Sampeyan

Pemasaran adhedhasar data modern sing penting kanggo nggunakake metrik pemasaran standar kanggo kabeh saluran media. Ngukur kinerja pemasaran lintas-saluran digawe luwih gampang nalika ana kerangka kerja standar kanggo kabeh KPI. Iki njamin konsistensi babagan cara kabentuk data, ora preduli saka endi asale data kasebut.

Adverity nyedhiyakake kesempatan kanggo ngasilake pilihan pemetaan sing gedhe banget lan kompleks sing nyelarasake kabeh metrik kinerja sampeyan supaya sampeyan bisa mbandhingake apel karo apel sing liyane. Iki ngidini para pemasar nyakup kabeh target pamirsa utawa segmen data ing sak metrik utawa dimensi, ngewangi dheweke nggawe keputusan pemasaran sing duwe pendhidhikan kanthi intelijen sing nyawiji.

Pesen Demo Adveritas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.