AdTruth: Pangenalan Pamirsa Ponsel Universal

adtruth

AdTruth yaiku piranti lunak lokal sing ngidini para pemasar ngenali pangguna ing web seluler lan aplikasi. AdTruth bisa digunakake karo teknologi sing ana kanggo ngenali, target, lan nglacak pangguna nalika njaga privasi lan pilihan konsumen.

Umume teknologi pangenalan pangguna mbutuhake login kanggo ngenali wong kasebut lan / utawa cookie kanggo dilacak. Masalah karo cookie yaiku asring dihapus lan uga ora terus-terusan. AdTruth nggunakake pengenal piranti sing terus-terusan - dudu cookie - sing ngormati ora nglacak setelan ing browser. Dheweke ngarani iki Identifikasi Piranti sing cerdas.

Target lan retarget maneh piranti seluler akurat lan kedadeyan ing wektu nyata, saéngga pariwara utawa penerbit bisa nyelehake kesempatan kanggo didol, didol maneh, utawa retargeting sing ditinggalake kanthi dinamis. AS piranti sing diidentifikasi, pengiklan bisa nggabungake ID piranti karo data klien kanggo nggawe profil pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.