Penerbit Ngidini Adtech Mateni Keuntungane

Adtech - Teknologi Pariwara

Web minangka media paling dinamis lan inventaris sing ana sadurunge. Dadi, babagan pariwara digital, kreatifitas kudu ora ana watese. Secara teori, penerbit kudu bisa mbedakake kit media kanthi radikal saka penerbit liyane supaya bisa entuk penjualan langsung lan menehi pengaruh lan kinerja sing ora ana tandhingane karo mitra. Nanging ora - amarga wis fokus karo apa sing diarani iklan iklan sing kudu ditindakake para penerbit, lan dudu perkara sing sejatine bisa ditindakake.

Coba ana sing paling gampang kaya pariwara majalah mengkilap klasik. Kepiye sampeyan entuk kekuwatan iklan majalah kaca sing apik lan nggawa pengalaman sing padha kanggo nampilake pariwara? Sampeyan bisa uga ora akeh cara kanggo nindakake iku sajrone Unit iklan standar IAB, Tuladhane. 

Iklan teknologi wis merevolusi tuku lan adol sajrone dasawarsa kepungkur. Platform program wis nggawe pamasaran digital kanthi skala luwih gampang saka sadurunge. Sampeyan bakal tambah apik, utamane kanggo agensi lan garis iklan utama. Nanging ing proses kasebut, nyuda akeh kreativitas lan pengaruh sing kampanye iklan wis misuwur kanthi sejarah. Sampeyan mung bisa cocog karo kekuwatan merek ing persegi panjang medium utawa papan utama.

Kanggo ngirim kampanye digital kanthi skala, ad tech gumantung marang rong bahan kritis: standarisasi lan komoditisasi. Loro-lorone nyuda efektifitas lan kreativitas pariwara digital. Kanthi ngetrapake standar sing ketat babagan ukuran kreatif lan elemen kunci liyane, ad tech nggampangake kampanye digital ing web sing mbukak. Iki mesthi ngenalake komodisasi inventaris tampilan. Saka tampilan merek, kabeh inventaris kurang luwih, nambah pasokan lan nyopir bathi penerbit.

Alangan sithik mlebu ruang penerbitan digital nyebabake bledosan inventaris digital, saengga angel kanggo merek mbedakake antarane penerbit. Situs warta lokal, situs B2B, situs ceruk, lan blog uga ana saingan karo perusahaan media sing luwih gedhe kanggo dolar pariwara. Belanja iklan nyebar dadi tipis, luwih-luwih sawise wong tengah nggawe gigitan, nggawe angel lan penerbit cilik supaya bisa urip - sanajan bisa dadi merek sing luwih apik lan luwih target.

Nalika mlaku ing langkah kunci karo tech ad, penerbit nyerah kauntungan utama sing ana ing perjuangan kanggo entuk penghasilan iklan: Otonomi lengkap liwat situs web lan kit media. Umume penerbit ora bisa ujar kanthi jujur ​​manawa ana prekara babagan bisnis, kajaba ukuran pamirsa lan fokus konten, sing mbedakake.

Diferensiasi penting banget kanggo sukses kompetitif bisnis; tanpa ana, kemungkinan kaslametané surem. Iki ndadekake telung item penting sing kudu dipikirake para penerbit lan pengiklan.

  1. Bakal Ana Kabutuhan Serius kanggo Adol Langsung - Yen merek pengin ngirim kampanye sing duwur pengaruh online, dheweke kudu langsung kerja karo penerbit. Penerbit individu duwe kekuwatan kanggo nggampangake kampanye sing ora bisa diperdagangkan ing saindhenging web sing mbukak. Kulit situs, pushdowns, lan isi merek minangka sawetara cara sing luwih dhasar sing lagi ditindakake, nanging kasedhiyan pilihan mesthi bakal tuwuh ing taun-taun mbesuk.
  2. Penerbit Savvy Bakal Temokake Cara Ngembangake Penawaran Kreatif - Penerbit cerdas ora bakal ngenteni merek nggawe ide kanggo kampanye sing nduwe pengaruh dhuwur. Dheweke bakal nggunakake otak kanthi ide anyar, lan bakal nemokake cara kanggo nggarap kit media lan nada. Biaya eksekusi kampanye kasebut mesthi bakal entuk premi, nanging saliyane ROI sing luwih dhuwur, biaya kampanye kasebut pungkasane bakal mudhun. Ing endi wae kesempatan kanggo nyuda biaya ing pasar, penyedia layanan sing ngganggu bakal melu-melu.
  3. Penerbit lan Pemasar Bakal Temokake Cara Ngirim Kampanye Efek Dhuwur ing rega sing luwih murah - Ora kabeh penerbit utawa merek duwe anggaran kanggo nggawe kampanye khusus. Yen wis rampung, bisa uga ana biaya desain lan pangembangan sing ora dikarepake. Suwe-suwe, perusahaan kreatif pihak katelu bakal nemokake cara kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi nggawe opsi kreatif ing njaba rak sing bisa dituku lan digunakake para penerbit lan pengiklan kanggo menehi dampak lan kinerja sing bakal angel ditindakake.

Otonomi Pengorbanan Kanggo Manut Adtech minangka Proposisi sing Kalah

Tingkat klik dhuwur, ROI, lan pengaruh merek kabeh kena pengaruh negatif karo standarisasi lan komoditisasi sing dibutuhake kanggo nggawe pariwara kanthi skala. Iki nggawe kesempatan anyar kanggo penerbit lan pemasar mbalekake kreativitas lan kesuksesan sing sadurunge duweni.

Para pendukung teknologi iklan temtu bakal mbantah pariwara program program iku minangka perkara sing ora bisa diendhani lan apik banget kanggo para penerbit lan pengiklan amarga nyuda biaya adol lan menehi luwih akeh penerbit kanggo kue liyane. Standar minangka syarat teknis supaya bisa sukses.

Ora diraguhi manawa penerbit (sing isih tetep ngadeg), bakal setuju banget. Sukses Adtech umume nuwuhake musibah. Nanging terserah penerbit sing padha kanggo golek cara kanggo nglawan maneh kanthi mikir maneh babagan adol. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.