Buku AdTech: Sumber Daya Online Gratis kanggo Sinau babagan Teknologi Pariwara

Buku AdTech

Ekosistem pariwara online kasusun saka perusahaan, sistem teknologi, lan proses teknis sing kompleks kabeh kerja bareng kanggo nyedhiyakake pariwara kanggo pangguna online ing Internet. Iklan online nggawa sawetara positip. Siji, diwenehake karo kreator konten kanthi sumber penghasilan supaya bisa disebarake kontene kanthi gratis kanggo pangguna online. Iki uga ngidini bisnis media lan teknologi anyar sing wis ana tuwuh lan berkembang.

Nanging, nalika industri pariwara online ngalami sawetara kenaikan, uga ana akeh penurunan. Sawetara conto utama kalebu ditabuh banget karo gelembung dot-com ing pungkasan taun 1990-an / wiwitan taun 2000an, lan sing paling anyar, nggawe undang-undang privasi (kayata GDPR) lan setelan privasi ing browser (kayata Pencegahan Trek Cerdas Safari) sing duwe pengaruh negatif pengiklan sing duwe pengaruh, perusahaan AdTech, lan penerbit.

Platform lan proses sing nggawe AdTech rumit banget lan ana sawetara sumber daya sing ana sing nerangake kanthi cara sing gampang dingerteni lan transparan babagan cara kerja iklan online saka perspektif dhasar lan teknis.

Buku AdTech

Sawetara bab pisanan ing buku kasebut ngenalake sejarah pariwara online lan nyetel adegan kanggo bab sabanjure. Clearcode nyakup dhasar-dhasar pariwara digital banjur wiwit alon-alon ngenalake platform, perantara, lan proses teknis. Bab kalebu:

  1. Pambuka
  2. Dhasar Pariwara
  3. Sejarah Teknologi Pariwara Digital
  4. Platform Teknologi Utama lan Perantara Ekosistem Periklanan Digital
  5. Medium lan Saluran Pariwara Utama
  6. Nglayani Iklan
  7. Target Target Iklan lan Kontrol Anggaran
  8. Nelusuri lan nglaporake Kesan, Klik, lan Konversi ing Platform AdTech
  9. Metode Tuku Media: Programmatic, Penawaran Waktu Nyata (RTB), Penawaran Header, lan PMP
  10. Identifikasi pangguna
  11. Platform Manajemen Data (DMP) lan Panggunaan Data
  12. Atribusi
  13. Penipuan Iklan lan Katon
  14. Privasi pangguna ing Pariwara Digital
  15. AdTech saka Perspektif Penjual lan Agensi

Tim ing Clearcode - perusahaan sing ngrancang, nggawe, ngluncurake, lan njaga piranti lunak AdTech lan MarTech - wrote Buku AdTech minangka sumber langsung kanggo dingerteni sapa wae teknologi pariwara digital.

Publikasi online minangka sumber gratis sing terus dianyari tim. Sampeyan bisa ngakses ing kene:

Waca Buku AdTech

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.