AdSense: Cara Mbusak Area saka Iklan Otomatis

Google Adsense

Ora ana sangsi manawa ana wong sing ngunjungi situsku ora ngerti yen aku monetisasi situs kasebut nganggo Google Adsense. Aku kelingan nalika kaping pisanan krungu Adsense diterangake, ujare wong kasebut Kesejahteraan Webmaster. Aku cenderung setuju, malah ora mbayar biaya hosting. Nanging, aku luwih seneng ngimbangi biaya situs lan Adsense ditargetake kanthi pendekatan karo iklan sing relevan.

Ngandika, nalika semana aku ngowahi setelan Adsense kanthi mbusak kabeh wilayah sing kasedhiya ing situsku, lan mbisakake Adsense ngoptimalake papan sing dipasang.

Aku ngidini Adsense ngoptimalake panggonane iklan sawetara wulan lan bisa ndeleng sedikit uptick ing penghasilan saben wulan. Nanging, spanduk massal sing diselehake Google ndhuwur galeri artikel sing saya misuwur pancen njijiki:

Area Iklan Otomatis Google Adsense

Beda karo apa sing sampeyan pikirake, Iklan Otomatis ngidini sampeyan ngontrol wilayah lan pirang-pirang iklan sing diselehake Google ing situs sampeyan. Yen sampeyan mlebu Google Adsense, pilih Iklan> Ringkesan:

Google Adsense - Ringkesan Ads

Ing panel sisih tengen, ana tombol edit ing publikasi sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol kasebut, kaca bakal mbukak karo desktop lan versi seluler situs sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng ing endi Google nyelehake pariwara. Lan, sing paling apik, sampeyan bisa bener mbusak wilayah kasebut kabeh. Aku nindakake iki kanthi spanduk header sing menjengkelake sing njupuk kabeh situsku.

Pratinjau Area Iklan Otomatis Google Adsense

Nalika spanduk kasebut bisa ngasilake penghasilan klik luwih akeh, pengalaman panganggo saya apik lan nggawe aku katon kaya aku mung spammer sing nyoba ngasilake. Aku ngilangi wilayah kasebut.

Aku uga nolak jumlah minimal iklan saben kaca dadi 4. Sampeyan bisa nemokake ing bagean Beban Iklan ing sisih tengen lan sisih. 4 minangka minimal sing ngidini sampeyan milih.

Ana pilihan liyane sing bisa diaktifake lan dipateni ing situs sampeyan, kalebu iklan ing kaca, konten sing dicocogake, iklan jangkar, lan iklan vignette sing minangka iklan layar wutuh sing ditampilake ing antarane akeh kaca.

Minangka penerbit sing nyedhiyakake akeh riset lan informasi gratis, muga-muga sampeyan ora preduli yen aku monetisasi situsku. Sanalika, aku pancene ora pengin nesu lan mandheg dheweke bali!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.